Pokemon GO, Yeni Güncellemesi ile Birlikte Yeni Pokemonlara Kavuştu

Pokemon GO, Yeni Güncellemesi ile Birlikte Yeni Pokemonlara Kavuştu

Pokemon GO'nun geliştiriciliğini üstlenen Niantic Labs, Pokemon GO'dan desteğini çekmiyor ve her hafta oyuna yeni özellikler ve içerikler eklemeye devam ediyor. Bugün yeni gelen güncelleme ile birlikte oyuna 6 adet yeni Pokemon eklendi.

Geçtiğimiz yaz ayında çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte dünyada oyun gündemine bomba gibi giriş yapan Pokemon GO, o ilk aylarındaki popülaritesini devam ettiremese de halen daha milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Bu doğrultuda geliştirici ekip Niantic Labs'da oyuna her hafta yeni içerikler ekleyerek, ellerindeki var olan kitleyi aktif ve elinde tutmaya çalışıyor. Bugün gelen yeni güncelleme ile birlikte ise oyunda 6 adet yeni Pokemon yerini aldı. Bir süredir serideki ikinci nesil olarak adlandırılan Altın, Gümüş ve Kristal Pokemonların oyuna ekleneceği söylentileri dönüyordu. Geliştirici ekip Niantic ise beklenildiği gibi ikinci nesil yüzlerce Pokemonu eklemek yerine sadece 6 adet yeni Pokemon ekledi. Eklenen yeni Pokemonlar ise şunlar:

  • Pichu
  • Togepi
  • Cleffa
  • Magby
  • Elekid
  • Igglybuff

Yeni Pokemonların yanı sıra yeni güncelleme ile birlikte oyun yeni ülkelere de açıldı. Pokemon GO artık resmi olarak Pakistan, Nepal, Hindistan, Bhutan, Bangladeş ve Sri Lanka'da da oynanabilecek. Son olarak ise Yılbaşına özel olarak oyuna Pikachu'nun Noel Baba şapkalı karakterinin de eklendiğini ve bunun yakalanabileceğini belirtelim. Yeni güncellemenin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.