PlayStation VR'ın fiyatı ve kutu içeriği açıklandı!

PlayStation VR'ın fiyatı ve kutu içeriği açıklandı!

Hemen hemen tüm teknoloji sevenlerinin yeni gözdesi sanal gerçeklik teknolojisine Sony de PlayStation VR ile tam gaz giriyor.

Sanal gerçeklik teknolojisinin günden güne daha da geliştiği günümüzde hemen hemen her firma sanal gerçeklik gözlüğü üretmeye başladı. Oculus VR tarafından piyasaya çıkarılan Rculus Rift ile başlayan bu furyaya Samsung ve HTC gibi büyük firmalar da katıldı. Sony tarafından üretilecek PlayStation VR da bu güzel çekişmeye katılıyor.

PlayStation VR'ın fiyatı ve kutu içeriği açıklandı!2

Peki bu ürün bizlere ne kadar bir fiyata sunulacak? Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen GDC konferansında yapılan açıklamalarda tüm bunlara cevap verildi. 2016 yıllarının sonunda çıkarılması planlanan PlayStation VR'ın fiyatı 400 dolar olarak planlanıyor. Elbette PlayStation VR, PlayStation 4 olmadan çalışmayacak. Aynı zamanda PlayStation VR kutu içeriğinde Move setleri de yer alacak fakat kamera yer almayacak. Bu yüzden PS VR'ı Move ile birlikte kullanmak isteyen kullanıcıların bir de 60 dolar değerindeki kamerayı almaları gerekecek. 

PlayStation VR'ın fiyatı ve kutu içeriği açıklandı!3

Neredeyse iki katı fiyatına satılan HTC veya Oculus Rift'in yanında gözle görülür derecede daha cazip bir fiyata satılan PS VR bu türü seven kullanıcılar için iyi bir alternatif olabilir. PlayStation Youtube kanalından yayımlanan PS VR videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.