PlayStation 5 ABD Ön Kayıtları Başladı

PlayStation 5 ABD Ön Kayıtları Başladı

Amerika Birleşik Devletleri’nde PlayStation 5 oyun konsolu için ön kayıtlar başladı. 

Sony’nin merakla beklenen yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Oyun dünyasının merakla beklediği yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in satışa çıkacağı tarih henüz bilinmiyor olsa da, Sony PlayStation 5’i Amerika Birleşik Devletleri’nde ön siparişe açtı. 

Ön Kayıtlar Sadece ABD İçin 

Sony PlayStation’ın sitesine özel bir sayfa ekleyerek, PlayStation 5 için Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan kullanıcılar için ön sipariş toplamaya başladı. PSN kimliği içe kaydını oluşturan tüketicilerin bu aşamadan sonra yapması gereken şey ise beklemek olacak. 

Teknoloji devi Sony, ön sipariş süreci başladığında tüketicileri sırayla belirli bir kotaya kadar kayıt olan tüketiciler için bildirim yollayacak. Kullanıcıların belirlenmiş süre içerisinde ön siparişlerini geçmeleri gerekiyor. Eğer ki ön siparişi yapmayan tüketicilerin olması durumunda sıra diğer kullanıcılara geçecek. 

Ön siparişler yine Sony’nin çevrim içi mağazası üzerinden yapılacak. Tüketiciler, burada PlayStation 5’in diskli ya da dijital sürümlerinden birisini seçebilecek. Korona virüs pandemisi nedeniyle ilk etapta sınırlı bir satış yapılması bekleniyor. Stoklar büyüdüğünde ise satışların normale dönmesi bekleniyor.