Playstation 3'te Oynanması Gereken 4 Macera Oyunu

Playstation 3'te Oynanması Gereken 4 Macera Oyunu

Playstation 3’te oynanması gereken birçok oyun vardır. Bu bir gerçek. Playstation 3, ilk çıktığı zamanlarda herkes tarafından büyük bir ilgi görmüş ve her zaman trend olmayı başarmıştı. Playstation 3 konsolunda oynanması gereken 4 macera oyununu sizlerle paylaşacağız. Burada yer alan oyunları eğer oynamadıysanız oynamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Herkes tarafından büyük ilgiyle oynanan Playstation 3, oyun tutkunlarına sunduğu video oyunlarıyla çok dikkat çekmeyi başarmıştı. Playstation 3 için oyun sektöründe piyasaya sürülen birçok yapım bulunmaktadır. Bizlerde bu yapımlardan en iyi 3 macera oyununu sizlerle paylaşacağız. Macera oyunları her zaman her oyun tutkunu tarafından sevilen türdedir. Macera oyunlarını oynarken yaşanan heyecan ve hikayelerin iyi olması bu oyunları çekici hale getiriyor.

İŞTE O 5 MACERA OYUNU

RED DEAD REDEMPTION: İlk oyun sektöründe piyasaya sürülmesiyle beraber dikkat çeken bir oyun olarak ön plana çıkan Red Dead Redemption, ilk gösterimini 18 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirdi. Oyun sektörüne damgasını vuran bir yapım olan Red Dead Redemption, devam oyunlarını da yapmayı sürdürdü.

Uncharted 2: Among Thieves: Uncharted serisinin en güzel oyunlarından biridir. Nathan Drake’in hikayesini oynamaktan mutluluk duyuyorsanız eğer kaçırmayın deriz. Hem ps3 hem de playstation 4’te bu oyun yer almaktadır.

Shadow Of The Colossus: Bu oyun Playstation 3’e damgasını vurmayı başarmıştı. Yıllar geçmesine rağmen halen daha farklı oyun atmosferine sahip olmasından dolayı konuşulmaya devam ediliyor. Oyun tutkunlarından tam not almayı başarmıştı.

ICO: Shadow of The Colossus’un yan yapımı olarak piyasaya sürülmüş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Gerçekten de oyunun atmosferi bambaşkaydı ve oyunu oynayan kişiyi içine çekmek, adapte etmek gibi özellikleri bulunuyordu. Eğer oynamadıysanız oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Burada yer alan oyunları Playstation 3’te oynayarak güzel bir oyunculuk deneyimi elde edebilirsiniz.