PES 2021 Oyununda En İyi 10 Teknik Direktör

PES 2021 Oyununda En İyi 10 Teknik Direktör

PES 2021 oyunu ile ilgili en iyileri seçmeye devam ediyoruz. Rehberimizde daha önce

PES 2021 en iyi takımları

ve bu takımların en iyi hangi takım dizilişi ile oynayacaklarını sizlerle paylaşmıştık. Bugünkü yazımızda ise en iyi teknik direktörler hangileri ve bu teknik direktörler takımlarını daha çok hangi dizilişlerle sahaya sürüyor onun araştırmasının sonuçlarını paylaşacağız. Maalesef PES 2021 oyunundaki elit teknik direktörler arasında Türkiye'den herhangi bir isim bulunmuyor. Ancak zaten ülke futbolumuzun da hali ortada olduğuna göre bunu ülkece çok fazla dert edeceğimizi sanmıyorum.

Bayern Münih, Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Juventus, Manchester City ve PSG bildiğiniz ve daha önce açıkladığımız verilerle PES 2021 oyununda en güçlü takımları oluşturuyorlardı. Peki bu takımların teknik direktörleri de acaba bu sıralama ile mi kendilerine oyun istatistiklerinde yer buldular. Hadi hep birlikte bunları ayrıntılı olarak inceleyelim. İşte PES 2021 oyununun en iyi teknik direktörleri..

PES 2021 En İyi Teknik Direktörler Hangileri?

PES 2021 oyununda seçeceğimiz takımda elbette öncelikli olarak takımın güç skalasına eğileceğiz. Fakat en güçlü kadrodan bile iyi bir teknik direktör ve takım anlayışı olmadan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bozuktus.com ekibi olarak PES 2021oyununu en ince ayrıntısına kadar detaylı olarak inceledik ve araştırmalarımız neticesinde elde ettiğimiz verilere göre PES 2021 en iyi teknik direktör listesi..

1* Jürgen Klopp - Liverpool

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da teknik direktör olarak görev yapan Jürgen Klopp, geçtiğimiz sezon Premier Lig şampiyonluğunu yıllar sonra Liverpool'un kazanmasında hiç şüphesiz en büyük etkenlerden birisi. PES 2021 en iyi teknik direktör kategorisinde 92 genel performans puanıyla ilk sırada yer alan Alman teknik direktör Klopp, takımlarını genel olarak 4-3-3 takım dizilişi ile sahaya sürüyor.

Jürgen Klopp takımlarının genel özelliklerine bakacak olursak ofansif yönden genelde merkezi kullanarak pozisyon oyunu oynadıklarını görüyoruz. Kısa paslara takımında daha çok yer veren Liverpool hocası, rakip sahada agresif prese dayalı oyunu ile dikkat çekiyor.

2* Pep Guardiola - Manchester City

İspanyol teknik direktör Pep Guardiola, Premier Lig ekiplerinden Manchester City takımında teknik direktör olarak görev yapıyor. Bir önceki sezon Premier Lig şampiyonluğunu kazanan Guardiola, geçtiğimiz sezon ise Liverpool'un ardından ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. PES 2021 en iyi teknik direktörler sıralamasına 92 genel puan ortalamasıyla ikinci sıradan giriş yapan Pep Guardiola, takımlarında daha çok 4-3-3 taktik diziliş varyasyonunu kullanıyor.

3* Zinedine Zidane - Real Madrid

Futbolculuğunda sayısız başarılara imza atan Zinedine Zidane özellikle Real Madrid takımında teknik direktör kariyeri olarak oldukça başarılı dönemler geçirdi. Genel teknik direktör ortalama puan değerlendirmesi 90 ile en iyi teknik direktörler arasına üçüncü sıradan giriş yapan Zidane, takımlarında 4-3-3 takım dizilişi formasyonunu kullanıyor. Zidane takımları ofansif yönden daha çok kanatları kullanmasıyla biliniyor.

4* Didier Claude Deschamps - Fransa Milli Takım

PES 2021 en iyi teknik direktörler listesine Fransız teknik direktör D. Deschamps dördüncü sıradan giriş yapmayı başardı. Fransa milli takımında görev yapan Deschamps, genel olarak yönettiği takımlarda 4-2-2-2 taktik varyasyonu kullanmasıyla biliniyor. 89 genel puan ortalamasıyla en iyi teknik direktörler arasında yerini alan Didier Deschamps takımları ofansif yönden kanatları daha çok kullanıyor.

5* Diego Simeone - Atletico Madrid

Biz bildik bileli Atletico Madrid takımında teknik direktör olarak görev yapan Diego Simeone; 88 genel puan ortalamasıyla PES 2021 en iyi teknik direktörler sıralamasında ilk 5 sırada kendisine yer bulmayı başardı. Arjantin'li teknik direktör Simeone takımlarında 4-2-2-2 takım dizilişi taktiğini kullanıyor. Oldukça agresif bir takımı olan Simeone'nin takımı kısa paslarla merkezi kullanarak gol arayışına giriyor. Ve toplu olarak defans ve toplu olarak ofansif yapmasıyla biliniyor.

6* ) Jose Mourinho - Tottenham Hotspur

Kariyerinde sayısız başarıları bulunan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho; Tottenham takımında görev yapmakta. 87 genel performans puanı ile PES 2021 en iyi teknik direktör kategorisinde 6. sırada yer alan deneyimlik teknik adamın takımları genel olarak 4-3-2-1 taktik varyasyonu kullanmakta.

7* ) Antonio Conte - İnter

İtalyan teknik direktör Antonio Conte, Serie A'da İnter takımında görev yapmakta. 3-2-3-2 taktiğini ender kullanan teknik direktörler arasında yer alan Conte; 87 genel performans puanı ile PES 21 en iyi teknik direktörler listesinde 7. sırada kendisine yer bulmayı başarmış. Her ne kadar İnter eski şaşalı günlerinden çok uzakta olsa da deneyimli teknik direktörü Conte ile zirveyi zorlayacaktır.

8* ) Joachim Löw - Almanya Milli Takım

Bir dönem Fenerbahçe takımında da teknik direktörlük görevi yapan ancak istenilen başarı sağlanamadığı için ayrılmak zorunda kalan Löw, sonraki yıllarında Alman milli takımında harikalar yaratarak uluslar arası birçok başarı ve kupa kazandı. Joachim Löw genel puan ortalaması 87 ile PES 2021 en iyi teknik direktörler arasına 8. sıradan giriş yaparken genel olarak ülkesinin milli takımında 4-2-1-3 takım dizilişi varyasyonunu kullanıyor.

9* ) Tite - Brezilya Milli Takım

Brezilya milli takım teknik direktörü Tite; 86 genel puan ortalaması ile PES 2021 en güçlü teknik direktörler arasında 9. sırada kendisine yer bulmayı başardı. Brezilya milli takımı genel olarak Tite ile 4-3-3 takım dizilişini kullanıyor.

10* ) Thomas Tuchel - PSG

PES 2021 oyununda en iyi teknik direktörler arasında yer vereceğimiz son isim Alman teknik direktör Thomas Tuchel olacak. Paris Saint Germain takımında teknik direktörlük yapan deneyimli hocanın genel puan ortalaması 86 olarak karşımıza çıkarken, takımında kullandığı diziliş ise 4-2-2-2 olarak dikkat çekiyor.