Parallel Space Nedir?

Parallel Space Nedir?

Parallel Space; uygulama kullanmayı kolaylaştırmak ve aynı cihaz üzerinden uygulamaları iki hesapla yönetmek için geliştirilen bir aplikasyondur. Parallel Space ile facebook, instagram ve twitter gibi sosyal medya hesaplarını aynı cihazda iki farklı girişle yönetebilirsiniz. İndirdiğiniz sistem çalışırken aynı zamanda cihazda kullandığınız uygulamayı da yönetebilirsiniz. Özellikle cep telefonlarında iki whatsapp hesabı kullanılmadığı için parallel Space kullanıcılarına büyük avantaj sağlamaktadır.

Parallel Space Hangi Cihazlara İndirebilir?

Parallel Space basit bir mantıkla cihazınızdaki tüm uygulamaları depolayabileceğiniz ve uygulamaları iki ekranda kullanabileceğiniz bir aplikasyondur. Sadece sosyal medya uygulamaları değil cep telefonlarındaki tüm oyunları da bu aplikasyon ile iki hesap olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Telefon indirilmesi halinde uygulamaları parallel Space ile açabilirsiniz. Açtığınız uygulamalara yeniden kayıt olabilir, farklı bir hesapla giriş yapabilir ve kullandığınız uygulamanın ilerlemelerini kaydedebilirsiniz.

Cihazlarda yer kaplayan uygulamaları Parallel Space ile kullanmaya devam ederek alan açma şansınız da vardır. Parallel Space cep telefonlarını yoğun kullanan kişiler için avantaj sağlayan bir çözümdür. Parallel Space yalnızca Android cihazlar için geliştirilmiştir. Henüz apple cihazlarda kullanımı olmayan uygulama Google Play Store üzerinden veya web sitelerinden indirebiliyor. Uygulamanın son versiyonu ile birlikte fotoğraf depolayabileceğiniz yeni bir uygulama da karşınıza da çıkacaktır. Android cihazların tümüne Parallel Space indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Parallel Space Nasıl indirilir?

Cep telefonlarında kullanılan sosyal medya uygulamaları, oyunlar, fotoğrafçılık gibi birçok uygulama mevcut. Bu uygulamaların tümü cihaz üzerinde tek hesapla yönetiliyor. Parallel Space ise aynı cihazda farklı uygulamaların kullanılmasına olanak tanıyarak çözüm üretiyor. Bununla birlikte cihazda alan açmak için depolama özelliğinden de yararlanabiliyorsunuz. Sağladığı diğer avantajlardan biri ise sadece 2 MB kadar yer kaplaması. Telefonda herhangi bir yavaşlama yapmayan uygulama ile istediğiniz her oyunu iki hesapla yönetebiliyorsunuz.

Parallel Space tüm android cihazlarla uyumlu olarak kullanılabilir. İndirmek için belirli uygulama indirme sitelerine giriş yapabilirsiniz. Parallel Space indir seçeneğine tıklamanız ardından uygulama telefonunuza otomatik olarak inecektir. Kısa sürede inecek olan uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.