2017 Yılında PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacak Oyunlar

2017 Yılında PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacak Oyunlar

Sony yayınlamış olduğu video ile birlikte içerisinde bulunduğumuz 2017 yılında PlayStation 4 platformuna çıkacak olan oyunları listeledi. Kısa bir video olan bu videoda, 2017 yılında PlayStation 4 için çıkacak olan oyunların bazı sahneleri gösteriliyor.

Oyuncular olarak güzel bir yıl geçirdik. Hem PC, hem konsollar için başarılı yapımların piyasaya sürüldüğü bu yılda tabiri caizse oyuna doyduk. Steam'deki oyunların %33'ü geride bıraktığımız 2016 yılında çıkışını gerçekleştirdi ve bu raporda bir nevi bunu ispatlayan durumlardan birisi. PlayStation 4 platformu için ise geride bıraktığımız yılda Uncharted 4, The Last Guardian gibi oldukça başarılı yapımlara şahit olduk. Peki 2017 yılında bu platform için hangi oyunlar çıkış yapacak?

Resmi PlayStation Youtube kanalı üzerinden yayınlanan kısa video bizlere bu sorunun cevabını veriyor. Videoda 2016 yılında çıkmasını beklediğimiz fakat beklenmedik bir ertelenme ile bir yıl ileriye atılan Horizon: Zero Dawn'ı görebiliyoruz. Ayrıca bunun dışında Gran Turismo Sport, Uncharted: The Lost Legacy, Detroit: Become Human gibi yapımlarda bize göz kırpıyor.

2017 yılında PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek olan yapımların listelendiği videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.