Nintendo'dan Super Mario'nun 35. Yılına Özel İki Farklı Oyun

Nintendo'dan Super Mario'nun 35. Yılına Özel İki Farklı Oyun

Dünyanın en önemli oyun üretici şirketlerinden biri olan ve senelerin geçmesine rağmen günümüzde de aktif bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştiren Nintendo, SuperMario’nun 35. senesi olmasından dolayı bu harika oyunun Monopoly ve Jenga evrenine taşıyacağı öğrenildi.

Çocukluk zamanlarımızda atarilerimiz aracılığıyla oynadığımız harika bir oyun olan SuperMario’nun 35. senesine gelindi. Oyunun tasarımını geçmişten günümüze kadar üstlenen ‘oyun üreticisi’ firma Nintendo, 35. yıla özel olarak yeni bir şeyler yapacağını önceden açıklamıştı. SuperMario oyunu için Nintendo, ilk adımını attı ve birçok önemli bilgi elde edildi.

TARİHİ BELLİ OLDU

Nintendo, efsane oyun SuperMario’nun 35. yılını kutlamayı hedefliyordu ve bundan dolayı yeni şeyler yapmayı amaçlamıştı. Edinilen yeni bilgilere göre, Nintendo bu harika oyunun Monopoly ve Jengaversiyonunu yapacak ve oyuncularına sunacak. Hasbro ile beraber üretileceği öğrenilen bu setlerin 1 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacağı öğrenildi.

OTEL VE EVLER YOK!

Monopolyversiyonuyla oyun severlere sunulacak olan SuperMario, orijinal oyunun içerisinde yer alan belli başlı bölgeleri içerecek. Oynanış tarzının direkt bir şekilde Monopoly olacağı öğrenildi. SuperMarioCelebration Edition adıyla piyasaya sürüleceği ifade edilen oyunun otel ve ev yerine Toad Evleriyle PrincessPeach’in kalesini kullanarak kendisine has bir özgünlük kullanacak.

JENGA’DA BOWSER VAR!

SuperMario’nunJengaversiyonu ise oynanış olarak gerçekten farklı olacak. Tahta jenga blokları artık Mario temalı kiremitler olacak ve oyunun özelliklerine sahip işleyişle gerçekleştirilecek. Kuleyi devirmemek amacınız olacak fakat başka bir özellik daha burada yer alıyor. Bu hedefte Jenga oyununun hemen göbeğinde yatmakta olan Bowser’dan başkası olamaz. Basamak basamak karakterinizle beraber tırmanmaya çalışacağınız kulede yer alan Bowser’ı da ortadan kaldırmanız gerekecek.

Nintendo tarafından yapılacak bu harika iki SuperMario oyunu, büyük ilgi göreceğe benziyor.