Neverwinter: Shroud of Souls: Ev geliştirmeleri, Loadouts ve yeni düşmanlar!

Neverwinter: Shroud of Souls: Ev geliştirmeleri, Loadouts ve yeni düşmanlar!

Oynaması ücretsiz MMORPG'lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bir sonraki genişleme olan Neverwinter: Shroud of Souls'un duyurusunu bugün yaptı. Dungeons&Dragons temelinde kurgulanan MMO'nun en son güncellemesi, PC'lere 2 Mayıs'ta, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına ise ilkbaharın ilerleyen günlerinde ulaşmış olacak. Bu güncellemeyle birlikte Cloaked Ascendancy hikâyesi sona eriyor; ayrıca Neverwinter'e birçok sistem iyileştirmesi ve özellik geliyor. Oyuncuları yeni ve çok tehlikeli bir düşmanın üzerine gönderen yepyeni bir macera, "Loadouts" özelliği, yeni bir "Kale Kuşatması" etkinliği ve çok daha fazlası hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Bunların içinde oyuncuların maceralarını başkalarıyla birlikte, yeniden yaşayabildikleri ve Neverwinter'deki başarılarını sergileyebildikleri, elden geçirilmiş Guild Hall alanı öne çıkıyor.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="21648,21649,21651,21652" orderby="rand"]

Shroud of Souls nedir? Ve bunun içinde saklı olan gücü alt edebilecek misiniz?

Cloaked Ascendancy'nin River District işgalinin ardından, güçlü eseri kullanan gizemli bir Dragonborn kara büyücüsü ortaya çıkıyor. River District'in derinlerinden yükselen ve bir hayalet ordusunu emri altına almış olan bu kara büyücü, güçlerinin başına geçirmek üzere daha da güçlü ruhlar çağırmayı kafasına koymuş durumda. Maceracılar bu elim planı boşa çıkarmak ve River District'te bir kez daha barışı hakim kılmak için harekete geçmek zorunda.

Uzun zamandır beklenen Loadouts özelliği Shroud of Souls'ta görücüye çıkıyor. Bu özellik sayesinde oyuncular kişiselleştirilmiş karakter sürümleri oluşturabiliyor; onları teçhizat yapılandırmalarıyla tamamlayabiliyor ve böylece Neverwinter'in PvE'leri, zindanları, PvP'leri ve daha fazlası arasında hızlıca değiştirebiliyor. İçinde dinamik bir kuşatmanın ve yepyeni, kişiselleştirilebilir bir Guild Hall sosyal alanının olduğu bir dizi Kaleler lonca oynanışı iyileştirmesi de oyuncuları bekleyenler arasında.

Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG'sidir. Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms'ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC'de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile*) ve PlayStation 4 (PlayStation Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.

*Xbox için Xbox Live Gold üyeliği gerekir (ayrı olarak satılır).

-Basın Bülteni.