Netflix’in 30 Günlük Ücretsiz Deneme Süresi Geri Döndü

Netflix’in 30 Günlük Ücretsiz Deneme Süresi Geri Döndü

Popüler internet platformu Netflix, geçtiğimiz aylarda pazarlama stratejisinde yaptığı değişiklik nedeniyle 30 günlük ücretsiz deneme kampanyasını kaldırmıştı. Netflix’in sevilen bu kampanyası geri döndü.

İnternet televizyonu Netflix, yeni aboneler için yeni bir kampanya başlattı. Netflix’in internet sayfasını açan kullanıcılar ilk ayları için farklı teklifler ile karşılacak. Rastgele olarak sunulan tekliflere göre kullanıcılar 30 günlük ücretsiz deneme sürümünün yanında 30 günlük deneme sürümünü 0,20 TL, 1,99 TL ve 8,99 TL gibi indirimli tekliflerle de başlatabilecek. Kullanıcılar tarayıcı çerezlerini silerek ya da başka bir tarayıcı üzerinden Netflix internet sitesine girerek 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü başlatabilecek. Netflix’in yeni aboneleri için sunduğu bu abonelik teklifinin platformu denemek isteyen kullanıcılar için oldukça avantajlı bir seçenek gibi görünüyor. 

Netflix Yeni Özelliğini Test Etmeye Başladı

Kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam eden Netflix, son olarak Android kullanıcıları için farklı oynatma hızları seçeneği eklemişti. Netflix şimdi de kullanıcıların Netflix kütüphanesinde yer alan içeriklere daha kolay bir şekilde erişebilmesi adına rastgele oynatma özelliğini getirdi. Kullanıcıların Netflix kütüphanesinde gezinmeleri yerine kullanıcı hesaplarından rastgele bir içeriği oynatmayı sağlayan bu buton kullanıcıların Netflix üzerinde içerik aramaya harcadıkları süreyi azaltacak gibi görünüyor.