Need For Speed'in kapalı betasına kayıtlar başladı

Need For Speed'in kapalı betasına kayıtlar başladı

Ghost Games tarafından geliştirilen ve 3 Kasım 2015 tarihinde çıkış yapacak olan yeni Need For Speed oyununun kapalı betasına kayıtlar alınmaya başlandı.

Electronic Arts, ünlü yarış oyunu serisi Need For Speed'i yeniden canlandırabilmek için, oyuncuların isteklerini göz önünde bulundurarak yeni bir oyun hazırladı. Yalnızca "Need For Speed" olarak adlandırılan bu yeni oyunun E3 2015 ve Gamescom 2015 fuarlarında birçok videosunu görmüştük.

Yeni oyunda geliştirici firma Ghost Games, Need For Speed Mostwanted'dan ve Underground serilerinden birçok öğeyi oyuna dahil etmiş. Çok çeşitli ve gelişmiş modifiye seçeneklerinin yanı sıra, gece yapılan sokak yarışları da bize eski oyunları büyük ölçüde hatırlatıyor.

Oyunun kapalı beta sürecine katılmak isteyen oyuncuların 25 Eylül'e kadar başvurmaları gerekiyor. Kapalı betanın ne zaman başlayacağı belirtilmese de Ekim ayının başında başlamasını bekliyoruz. Fakat ne yazık ki kapalı beta sürüm PC kullanıcıları için sunulmuyor. Yalnızca Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcıları katılabiliyor.