NBA 2KVR Experience Çıkışını Gerçekleştirdi

NBA 2KVR Experience Çıkışını Gerçekleştirdi

Specular Interactive tarafından geliştirilen, 2K'nın ise yayıncılığını üstlendiği NBA 2KVR Experience bir süredir sızdırılan detaylarıyla gündemdeydi. Merakla beklenen yapım ise bugün itibari ile çıkışını gerçekleştirdi.

Basketbol oyunları denildiğinde akla ilk gelen isim olan NBA 2K serisi yeni oyunu ile birlikte yeniden oyun gündeminde. Daha yayıncı ekip oyunun lansmanını gerçekleştirmeden bütün detaylar dün itibariyle sızdırılmıştı. İşte o oyun NBA 2KVR Experience bugün itibari ile çıkışını gerçekleştirdi.

NBA serisinin yeni oyunu olan NBA 2K17, geçtiğimiz ay raflardaki yerini almıştı. 20 Eylül itibari ile oyuncuların beğenisine sunulan yapım, özellikle basketbol severler tarafından oldukça beğenilmişti. Bu oyunun hemen ardından gelen haberlerde ise 2K ekibinin VR tabanlı bir basketbol oyunu projesi olduğu konuşuluyordu. Daha sonra birçok detayı ve görseli sızdırılan yapımın apar topar tanıtımı yapılmak zorunda kalındı. Bunun doğrultusunda geçtiğimiz saatlerde oyunun tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunun yayınlanmasının hemen ardından Steam'e indirilebilir olarak eklenen yapım, çıkışını gerçekleştirmiş oldu. Belkide normal planlara göre yapım ilerleyen tarihlerde çıkış yapacaktı, şimdilik bu konu hakkında net bir bilgi yok.

Sanal gerçeklik ile basketbolu en iyi şekilde birleştiren yapımın grafikleri de bir hayli başarılı. Bilgisayar platformu için HTC Vive ile çalışacak olan NBA 2KVR Experience aynı zamanda PlayStation VR desteğine de sahip. Ayrıca oyunu Samsung'un üst seviye akıllı telefonları için kullanılan Samsung Galaxy Gear ile de deneyimleyebileceksiniz. NBA 2KVR Experience'in Steam sayfasına buradan ulaşabilir, yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.