Müge Anlı resti çekti: ATV’den ayrıldı!

Müge Anlı resti çekti: ATV’den ayrıldı!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Anlı’nın kanalla yolları ayırdığı iddia ediliyor. ATV’nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te akıl almaz bir iddia ortaya atıldı.

Gelen bilgilere ve sosyal medyada paylaşılanlara göre, Müge Anlı programdan ayrıldı. Ekranların fenomen ismi Müge Anlı, ATV’de hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla büyük bir üne kavuşmuşu. Yıllardır programı sunan ünlü ismin başka bir yayına geçeceği iddia ediliyor.

Exxen’e Geçiyor İddiası!

ATV’nin en güçlü isimlerinden birisi olan Müge Anlı’nın başka bir platformu geçeceği geçtiğimiz haftalarda medyada yer almıştı. Bilindiği üzere 1 Ocak itibari ile Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen yayına geçmişti. Exxen, dijital platformu güçlü bir giriş yapıp sönümlenmişti. Gelen iddialara göre de Müge Anlı’yla yoluna devam edeceği ve bu sayede abone sayısını arttıracağı belirtiliyor.

Önümüzdeki aylarda Leyla ile Mecnun’u da yayına alacak olan Exxen, Müge Anlı’yı da transfer ederek daha fazla kitleye hitap etmeyi hedefliyor. 2011 ila 2013 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun tekrardan sete girmişti. Çekimleri devam eden dizinin önümüzdeki aylarda yayına girmesi bekleniyor. Leyla ile Mecnun’un yanı sıra Müge Anlı’nın da Exxen’e geçeceği iddia ediliyor. Fakat ne Müge Anlı’dan ne de Exxen’de herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden iddiaların tam bir gerçekliği bulunamıyor.