Mount & Blade Warband PlayStation 4 İçin Raflardaki Yerini Aldı

Mount & Blade Warband PlayStation 4 İçin Raflardaki Yerini Aldı

Türk ekip Taleworlds tarafından geliştirilen Mount & Blade Warband bugün itibari ile PlayStation 4 için raflardaki yerini aldı.

Sony ilk kez bir Türk yapımını PlayStation 4 platformuna sunuyor. Bir çok ödülü silip süpüren, Dünyaca ünlü RPG oyunu Mount & Blade serisinin ikinci oyunu Mount & Blade Warband bugün itibari ile PlayStation 4 için raflardaki yerini aldı. Ankaralı yapımcı firma Taleworlds'un geliştirdiği yapım 59 TL'lik fiyat etiketi ile birlikte oyunculara sunuldu. Oyunun, Overgame, D&R, Teknosa, Media Markt, Vatan ve Sony mağazalarında satışına başlandı.

Mount & Blade Warband

Kendine ait bir evrene sahip, orta çağı konu edenen Mount & Blade Warband, PlayStation 4'e gelen ilk Türk oyunu olmasının yanı sıra, Sony tarafından oyuna Türkçe Altyazı seçeneği de sunuldu. Daha önce sadece PC'de yerini alan yapım, toplamda 6 milyon satış rakamına ulaşmayı başarmıştı. Mount & Blade Warband PC'de olduğu gibi PlayStation 4'de de tek kişilik ve çoklu oyuncu modlarına sahip olacak. Çoklu oyuncu modunda 32 kişiye kadar destek sunabilen yapım, orta çağda kullanılan bir çok silahı ve ortaçağın atmosferini benzersiz bir şekilde deneyimlememizi sağlıyor.

İlk olarak 2008'de PC platformunda yerini alan Mount & Blade Warband, bulunduğu dönemde satış rekorları kırarak Dünya'nın en iyi 250 oyunu listesine de girmeyi başarmıştı. Çıkışından bu yana 8 yıl geçmesine rağmen halen daha binlerce oyuncu tarafından oynanan, oldukça hoş grafiklere sahip olan Mount & Blade Warband bakalım PlayStation 4'de beklediği başarıyı yakalayabilecek mi?