Motorola Yeni Akıllı Telefonu Moto G9 Duyuruldu

Motorola Yeni Akıllı Telefonu Moto G9 Duyuruldu

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra daha iddialı akıllı telefon modelleri üreten Motorola yeni akıllı telefonu Moto G9 modelini tanıttı. 

Motorola yeni orta segment akıllı telefon modeli olan Moto G9 modelini tanıttı. 6.5 inç büyüklüğünde HD+ TFT ekran ile birlikte gelen Moto G9 modeli yüzde 87’lik bir ekran gövde oranı sunuyor. Moto G9 modelinin arkasında ise üçlü kamera kurulumuna sahip. 

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 662 işlemcisinden alan Moto G9 modeli, 4 GB RAM ile destekleniyor. 64 GB depolama alanı ile birlikte gelecek olan modelin depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Arkasında  f/1.7 diyafram açıklığına sahip 48 megapiksel ana kameraya sahip olan Moto G9, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kameraya sahip. Moto G9 modelinin ön kamerası ise damla çentik içerisinde yer alıyor ve 8 megapiksel çözünürlüğünde. 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen modelin bataryası ise 20W hızlı şarj desteğine sahip. 

Moto G9 Fiyatı 

Motorola’nın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor olsa da Moto G9 modelinin fiyatı ise 1.130 + vergiler olarak açıklandı.