Motorola Razr 5G’nin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Motorola Razr 5G’nin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıl duyurulan Razr modelinin ardından yeni Razr modeli üzerinde çalışmaya başlayan Motorola’nın yeni Razr modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. 

Lenovo çatısı altında çalışmalarına devam eden Motorola’nın yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu yeni Razr 2020 5G modelinin ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor. 5G desteğine sahip olacak olan Motorola’nın yeni akıllı telefonunun render görüntüleri sızdırıldı. 

Sızıntıları ile adından söz ettiren Evan Blass, Motorola’nın yeni akıllı telefon modeli olan Motorola Razr 5G modelinin tasarımını en net şekilde ortaya çıkarttı. Blass’ın paylaştığı render görüntülerine göre, Motorola’nın yeni akıllı telefonu 360 derece görülebiliyor. 

Motorola’nın yeni Razr modelinin tasarımına değinmek gerekirse, yeni Razr modelinin ilk olarak kamera çentiği tarafında ayrılıyor. Yeni Razr modelinde kamera çentiğinin biraz daha yüzeysel göründüğü görülüyor. İlk Razr modelinde eleştirilen kısımlardan olan çıkıntılı çene kısmı da yeni modelde daha az belirgin bir şekilde yer alıyor. 

Bir diğer yandan ilk Razr modelinde parmak izi okuyucusu ekranın altında yer alan çıkıntılı bölümde yer alıyordu ancak yeni modelde, parmak izi okuyucusu güç düğmesinin üzerine entegre edilmiş durumda. 

Render görüntülerine göre Razr 5G modeli genel olarak ilk Razr modeline göre büyük değişiklikler içermiyor olsa da ilk modelde eleştirilen tasarımsal öğeler yeni Razr modelinde bulunmuyor. 

Moto Razr 2020 5G 

6.85 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek olan Motorola’nın yeni Razr modeli, Qualcomm Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacak. 2.633 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan model, 18W hızlı şarj desteğine sahip olacak.