Moto G9 Tanıtıldı! İşte Moto G9’un Özellikleri ve Satış Fiyatı

Moto G9 Tanıtıldı! İşte Moto G9’un Özellikleri ve Satış Fiyatı

Motorola, yeni telefonu Moto G9’u resmen duyurdu. İşte cihazın teknik özellikleri ve fiyat bilgisi…

48 MP'lik ana kamerası ile iyi çözünürlüğe sahip fotoğraflar vaat eden akıllı telefonun fiyatı ise oldukça rekabetçi görünüyor. Lenovo şirketinin altında teknoloji hayatını sürdüren Motorola, nispeten uygun fiyatı ile Snapdragon 662 yonga seti kullanırken, kullanıcılarına üç kamera ve büyük bir ekran sunuyor. Öte yandan cihaz, Google Assistant için özel bir anahtar sunuyor olacak.

Motorola G9, 5G uyumlu olmayacak. 4GB LPDDR4 RAM ve 64 GB’lık dahili hafıza ile gelen cep telefonu, microSD kart yardımı ile depolama alanını genişletebiliyor. 6,5 inçlik HD+ TFT ekran ile sunulan cihazın ekran gövde oranı ise yüzde 87. Batarya konusunda tatminkar bir batarya sunan Moto G9’un batarya büyüklüğü 5.000 mAh olacak. 20W’lık hızlı şarj desteği de telefonu cazip kılan nedenlerden.

İki farklı renk seçeneği ile piyasaya giren MotoG9, yeşil ve mavi dışında bir satış rengi sunmuyor. Üçlü kamera kurulumu olan sistemin başrol oyuncusu . f/1.7 lensli 48 Megapiksel ana sensör, yardımcı oyuncular ise iki adet f/2.4 diyaframlı 2 Megapiksellik kameralardan oluşuyor. Cihazın ekranı damla çentik ve buradaki kameranın çözünürlüğü ise 8 MP.

1.150 tl + Vergiler olarak fiyatlanması beklenen telefonun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Moto G9’nin Teknik Özellikleri:

Ekran: 6,5 inç HD+ TFT
İşlemci: Snapdragon 662
RAM: 4 GB
Depolama: 64 GB
Batarya: 5000 mAh, 20W hızlı şarj
Arka Kamera: 48 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera: 8 MP
Bağlantı: FM radyo, A-GPS, NFC, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS