Modern Warfare Remastered, Playstation 4 Pro Destekli Geliyor!

Modern Warfare Remastered, Playstation 4 Pro Destekli Geliyor!

Son oyunları hep ileri teknoloji, bilim-kurgu temelleri üzerine inşa edilen Call of Duty serisinin 2007 yılında piyasaya sürülen ve belki de gelmiş geçmiş en güzel Call of Duty oyunu olan Modern Warfare’in önümüzdeki günlerde çıkacak olan Remastered sürümü Playstation 4 Pro destekli olacak.

Piyasaya tekrar sunulacak olmasını, Call of Duty serisinin yayınlanan son birkaç oyunun işlediği gelecek teması yüzünden oyuncularda meydana getirdiği öfke birikimini ve seriye olan sıkı ilginin Battlefield cephesine kaymasını bir nebze de olsa keseceği düşüncesine bağlıyorum. Ancak ne sebeple olursa olsun bu Modern Warfare ile canım kaptanımız Price’ımıza yeniden kavuşacağımız gerçeğini değiştirmiyor. Oyunun mutfak kısmında olan, Raven Software ekibi, yapımcılar da oyunun orijinal hikâyesini bozmadıklarını sadece birkaç yerde küçük ve tatlı geliştirmeler yaptıklarını belirterek oyunun yeniden yapılandırılması konusunda oldukça heyecanlı olduklarını paylaşıyorlar.

Raven Software, oyunda yapılan iyileştirmelerin yanında oyunun 4K’yı destekleyip desteklemeyeceği konusunda da bazı detaylar paylaştı. Firma, yapmış olduğu açıklamada Modern Warfare Remastered’ın Playstation 4 Pro’yu destekleyeceğini ve 4K grafik çözünürlüğüyle çalışacağını aktardı. Yapılan bu açıklamanın ardından da ilk olarak oyunun yayıncı firması Activision ondan sonra da Sony bu haberi doğruladı. Bu açıklama ve doğrulama trafiğinin ardından Sony, Playstation’ın resmi Youtube kanalı üzerinden Modern Warfare Remastered’ın oynanış videosunu paylaştı. Videoda oyunda yapılan iyileştirmelerin nasıl gözüktüğüne dikkat çekildi.

Modern Warfare Remastered sonuna kadar 4K çözünürlüğü desteklese de raflarda bağımsız olarak satılan bir oyun değil. Playstation 4 Pro sahibi de olsanız oyunu oynamak için Call of Duty: Infinite Warfare’in özel sürümünü satın almanız şart koşuluyor.

Call of Duty: Infinite Warfare; PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 4 Kasım tarihinde satışa sunulacak.