Microsoft Söz Veriyor! Flight Simülatör Oyunu Sizi Gerçekte Hissettirecek!

Microsoft Söz Veriyor! Flight Simülatör Oyunu Sizi Gerçekte Hissettirecek!

The Flight Sim Deck isimli bir Youtube kanalı, yeni bir video paylaştı ve bu video içeriğinde güncel çalışmaları ön plana çıkarmaya devam ediyor. Hepimizin kendi içindeki bazı hedefleri ve düşünceleri var. Hayata dair geniş ve yapısal olarak farklı bir dilde ilerleme gösteren bu yeni oyun yapısı, bizler için de bir süreç ve beklenti yaratacak diyebiliriz.

Microsoft'un dört gözle beklenen yeni uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, muhteşem grafikleriyle zaten ilgimizi çekmeyi başarmıştı. Ancak Microsoft'un yeni oyunu yalnızca grafiksel anlamda güzel bir yapıt olmayacak. Oyun, oyun dünyasına yeni bir teknoloji de sunacak.

Microsoft Flight Simulator, daha önceki Microsoft uçuş simülasyonlarında olduğu gibi Dünya'yı 1'e 1 ölçekli olarak içinde bulunduracak. Ancak dünya, eski simülasyonlardan farklı olarak çok daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Geliştiriciler, dünyanın birçok noktasını modellememiş olsalar da bu noktalar otomatik olarak gerçeğe en yakın şekilde karşımıza çıkacak, yani hiçbir yer dümdüz olmayacak.