Microsoft Flight Simulator Yeni Nesil Bir Oyun Olacak! Eklenti Satacak!

Microsoft Flight Simulator Yeni Nesil Bir Oyun Olacak! Eklenti Satacak!

Microsoft Flight Simulator oyunu herkes için farklı ve güçlü bir yapıda ilerliyor. Hayata dair ve güncel çalışmalara dair organize edilen bu oyun, herkes için estetik ve hızlı bir yapıda hizmet sunuyor. Kaçırılmayacak çözümler ve fırsatlar için tek yapmanız gereken ayrıntıların ve tamamen yenilikçi bir çalışma ile sunulan oyunu incelemeniz olacaktır.

Gerçek dünyada yer alan uçuş ve hava verilerini kullanmasıyla simülasyon sevenler için hayli garip bir çalışma oluşacak gibi görünüyor. Oyun paylaşımı konusunda önemli bir çalışma da bu süreçlerle bizlere ulaşıyor. Oyunun geliştiricisi olan Asobo Studios, bu konuya ilişkin seçeneklerin tamamını organize edecek bir yapıda sunulacak.

Simülasyon oyunu ile ilgili seçimler!

Geliştirici ekip, markalarının modlama topluluklarının oldukça enerjik olduğunu dile getirdi. Oyun içerisindeki markette içerik üreticileri de eklentilerini satabilecek ancak bunu sadece onaylanmış üreticiler gerçekleştirebilecek. Üreticiler arasına kayıt olmak için herhangi bir ücretlendirme de bulunmuyor.

18 Ağustos tarihinde çıkacak olan oyun, ülkemizde 350 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek. Oyunun 'premium deluxe edition'ın fiyatı ise 725 TL olacak. Ancak satın alma fiyatını pahalı bulan oyuncular, Microsoft Flight Simulator'ı Game Pass üzerinden de oynayabilecekler.