Microsoft Bir Takım Cesur Değişikliklere Gidiyor!

Microsoft Bir Takım Cesur Değişikliklere Gidiyor!

Microsoft bazı konularda aylık servislerle ilerlerken bazı konularda da yeni değişikliklere gidiyor. Xbox Game Pass artık sadece Game Pass olarak karşımıza çıkacak. Microsoft neden böyle bir değişiklik yaptı derseniz ise bsebebi henüz net olarak açıklanmadı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Microsoft, hem Windows hem de Xbox kullanıcılarına Xbox Game Pass adında bir abonelik sistemi sunuyor. “Oyun sektörünün Netflix’i” olarak nitelendirilen Xbox Game Pass, aylık abonelik sistemiyle kullanıcılarına geniş bir oyun kütüphanesinin kapılarını açıyor.

Microsoft, Xbox Game Pass ve Xbox Game Pass PC hesaplarından geçtiğimiz günlerde paylaştığı garip tweetlerle yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Şu ana kadar ister Windows ister Xbox sahibi olun, Xbox Game Pass olarak kullandığınız abonelik servisinin adı bundan sonra yalnızca Game Pass olacak.

Bu arada Microsoft, Xbox Live Gold aboneliği için ise 12 aylık abonelik seçeneğini kullanımdan kaldırdı. Bu gelişme ilk başta Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X’te Xbox Live Gold’a yer vermeyeceği söylentilerine yol açsa da Microsoft’un Game Pass ile Live Gold aboneliklerini birleştirmesi daha olası bir ihtimal.