Meraklısı İçin Phantasy Star Online 2 Geliyor! (ücretsiz)

Meraklısı İçin Phantasy Star Online 2 Geliyor! (ücretsiz)

Phantasy Star Online 2 oyunu meraklısına geliyor. Ücretsiz olarak sunulacak olan oyun için pek çok kişiye hitap eden bir yeni görüntü karşımıza çıkıyor. Oyun aynı gün içerisinde büyük bir içerik güncellemesi ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor ve bu sayede de zaman geçmeden yeni seçenekleri incelemiş oluyorsunuz. Konsol yapısı ile ilgili olarak organize edilecek olan oyunla ilgili rol yapma oyunu konusunda da gelişmeler var.

Steam üzerinde ücretsiz olarak sunulacak olan Phantasy Star Online 2 için çok fazla deneyim yaşayabilirsiniz. 5 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan oyun için ilk büyük içerik güncellemesi de aynı gün gelecek. Bu yüzden Episode 4 yapısı ile adlandırılan yeni güncelleme, hem Xbox hem de Windows 10 PC yapıları için sunulacak diyebiliriz.

Phantasy Star Online 2 ücretsiz oynayın!

Yapısal farklılıklar ile ön plana çıkarılan birbirinden farklı pek çok seçenek ve çözüm ön planda yer alıyor.

Oyunla birlikte aynı gün yayınlanacak olan ek içerikte yeni bir gezegen, daha fazla düşman, artırılmış seviye farkı ve çok daha fazlası oyunculara sunuluyor. PSO2 Team, Kuzey Amerika Pazarlama Yöneticisi Fred White, yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Phantasy Star Online 2'yi olabildiğince fazla oyuncuya ulaştırmak bizim amacımız. Steam için gelen istekleri duyduk ve 6 kıtadan 36 ülkedeki Steam kullanıcılarının yakın bir zamanda PSO2'yi istedikleri cihazda Steam Başarıları ve Remote Play gibi popüler özellikler de dâhil olmak üzere deneyimleyebilecekler. PSO2'nin Steam sayfası bugün açıldı."