Marvel vs. Capcom: Infinite Ortaya Çıktı

Marvel vs. Capcom: Infinite Ortaya Çıktı

PlayStation Experience 2016 etkinliğinin ilk günü tamamlandı ve birçok oyunun duyurusu gerçekleştirdi. Oldukça heyecanlı geçen ilk günde ortaya çıkan oyunlardan birisi de Marvel vs. Capcom: Infinite oldu. Bir süredir söylenti içerisinde bulunan oyun artık resmiyete kavuştu.

Marvel kahramanları ile Capcom kahramanlarını karşılaştıran seri Marvel vs. Capcom, dövüş oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi. Serinin son çıkan oyunu Marvel vs. Capcom 3'ün üzerinden yıllar geçti fakat halen daha son oyun oynanılıyor. Bir süredir yeni oyunu geleceği beklenilen ve dedikoduları dönen bu serinin yeni oyun duyurusu da PlayStation Experience 2016'ya nasip oldu. Sızıntılarda Marvel vs. Capcom 4 olarak belirtilen oyun, Capcom tarafından Marvel vs. Capcom: Infinite olarak duyuruldu.

Yayınlanan tanıtım fragmanı ile birlikte duyurulan Marvel vs. Capcom: Infinite'ın verilen çıkış tarihi ise önümüzdeki yılı işaret ediyor. Sadece PlayStation 4 platformuna çıkış yapacak oyun Unreal Engine 4 oyun motorunun nimetlerinden yararlanıyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli modların bulunacağı yapımda oyuncuların birbiriyle çekişebileceği müsabakalar ve çoklu oyuncu seçenekleri bulunacak. Oyundaki ana senaryo ile ilgili Capcom resmi bir açıklama yapmasa da daha önce yaşanmamış bir deneyim olacağı fuarda dönen dedikodular arasında.

Oyunun duyuru niteliğini taşıyan tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.