Mafia: Definitive Edition Oynanış Videosu Yayınlandı

Mafia: Definitive Edition Oynanış Videosu Yayınlandı

Mafia: Definitive Edition son zamanlarda ilgiyi üstüne çekmeyi başarmış ve bu ilgiyi de devam ettirdiği görülmektedir. Gerek çıkış tarihinin ertelenmesi gerek ilk oynanış videosu haberleri Mafia oyununun sık sık gündeme gelmesi için yetti de arttı bile. Mafia: Trilogy paketinde yer alan her bir oyun kaliteli hikaye ve zamanının en iyi görüntü kalitesiyle karşımıza çıkmaktadır. Bu da ister istemez oyunun çok daha fazla sevilmesine neden olmaktadır. Gençliğimizin geçtiği bu oyun remastered bir versiyondan farklı olduğunu da unutmamız gerekir. Yüksek çözünürlüğe sahip kalitenin yanı sıra değişik olaylar ve kaliteli seslendirmelerle de karşılaşacağız. Mafia: Definitive Edition ilk oynanış videosu toplamda 15 dakikadan oluşuyor ve her bir dakikası da kendini izlettiriyor diyebiliriz.

Herkesin merakla beklediği oyun, Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi ise 25 Eylül 2020 olarak karşımıza çıkmaktadır. 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde alınabilecek oyun aynı zamanda şuanda Epic Games ve Steam gibi tanınmış oyun platformları üzerinden ön siparişe açık. 259 TL oyun fiyatının yanında 374 TL’ye de Mafia: Trilogy ile diğer Mafia oyunlarını da elde edebilirsiniz. İki mağazada da ön sipariş fiyat farkı bulunmamaktadır. Bu yüzden oynamak istediğiniz platformu seçerken fiyatın yanı sıra sevdiğiniz bir platform olmasına dikkat edebilirsiniz.

Mafia: Definitive Edition İlk Oynanış Videosu

IGN tarafından paylaşılmış Mafia: Definitive Edition ilk oynanış videosunda 4K kalitesinde bir seyir keyfi sunmaktadır. İşte Mafia: Definitive Edition için IGN’nin yayınlamış olduğu oynanış videosu…