Logitech G, yeni Prodigy serisini oyuncuların beğenisine sundu.

Logitech G, yeni Prodigy serisini oyuncuların beğenisine sundu.

Logitech G, oyun deneyimini geliştirecek yeni Prodigy serisini tanıttı. Bu kapsamda kablolu ve kablosuz G403 ProdigyTM gaming mouse’lar ile G213 ProdigyTM RGB gaming keyboard ve G231 ProdigyTM gaming headset’ten oluşan 4 parçalık seri, oyuncuların beğenisine sunuldu. Konforlu yapısı ve şık tasarımıyla öne çıkan seri, olağanüstü performansıyla fark yaratıyor.

Usta oyunculara yönelik ürünler geliştirmekten mutlu olduklarını ve bunu yapmaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirten Logitech Oyun Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ujesh Desai, “Oyuncuların, tüm yaş kategorilerinde hızla artış göstermesi ve eşsiz becerilere sahip olması, bu alanda daha fazla yeniliğe ihtiyaç olduğuna işaret ediyor. Bu doğrultuda son teknolojiyle tasarlanan yeni Logitech G Prodigy serisini geliştirerek tüm oyuncuların beğenisine sunduk. Bu, özel olarak herkes için geliştirilen bir seri.” dedi.

Logitech G403 ProdigyTM Gaming Mouse

Kablolu ve kablosuz G403 ProdigyTM gaming mouse, hafif yapısı ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli konfor sağlıyor. Sol ve sağ kenarlardaki kauçuk yapılar tutuşu kolaylaştırırken, 10 gramlık çıkarılabilir ağırlıklar daha ağır mouse tercih edenlere alternatif sunuyor.

Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse

Standardın 8 kat üstünde hızla tepkime veren mouse’lar, sol ve sağ tıklamalar için gelişmiş gergin tuşları sayesinde daha az zorlamada daha hızlı yanıt vererek olağanüstü bir performans gösteriyor. Dünyanın en gelişmiş gaming mouse sensörü olan ve eSporcular tarafından da tercih edilen PMW3366’ya sahip mouse’lar, olağanüstü hassas ve uyumlu yapısıyla keskin hedef alma konusunda oyunculara güven veriyor. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç olmadan kutusundan çıktığı gibi kullanılabilen mouse’lar; aynı zamanda Logitech Gaming Software (LGS) aracılığıyla aydınlatma, tuş ve DPI ayarlarının kolayca yapılabilmesine imkân tanıyor.

Kablosuz G403 ProdigyTM gaming mouse, kablolu mouse’larla aynı enerji tasarrufuna sahip. Ayrıca Logitech G900 Chaos Spectrum’da olduğu gibi kablosuz olarak yüksek performans sağlıyor. 2.4 GHz kablosuz bağlantı hızına sahip mouse, 1 ms raporlama oranıyla gecikme yaşanmadan mükemmel bir performans sunuyor.

Logitech G213 ProdigyTM RGB Gaming Keyboard

Her seviyeden oyuncular için tasarlanan G213 ProdigyTM keyboard, şık tasarımı ve sıvılara karşı dirençli yapısıyla fark yaratıyor. Konforlu ve dayanıklı olmasının yanı sıra avuç içi desteği ve ayarlanabilir ayaklarıyla klavyenin uygun pozisyona getirilmesini sağlayarak uzun süren oyun oturumlarında performansın artmasına yardımcı oluyor. Özel tuşları ise oyunculara yumuşak dokunma hissi ve performansı bir arada sunuyor. G213 ProdigyTM keyboard’un üzerindeki her tuş, standart klavyelere göre 4 kat daha hızlı ve hassas. Öte yandan anti-ghosting özelliği sayesinde birden fazla tuşa basılabilmesine imkân tanıyor.

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard

16.8 milyon renge kadar kişiselleştirilebilir 5 farklı RGB aydınlatma alanına sahip olan G213 ProdigyTM keyboard’un renkleri, istenilen şekilde değiştirilebiliyor. Aydınlatma efektleri, Logitech Gaming Software (LGS) kullanılarak Logitech G’nin diğer cihazlarıyla senkronize edilebiliyor. Her tuşun çevresindeki düşük seviyeli ışıklar ise tuşların karanlıkta daha rahat görülmesini sağlıyor. Bunlara ek olarak, atanmış medya kontrol tuşları, oyundan çıkmaya gerek kalmadan hafif bir dokunuşla sesi açıp kapama, durdurma gibi ayarlamaların yapılmasını sağlıyor.

Logitech G231 ProdigyTM Gaming Headset

Logitech G231 Prodigy Gaming Headset40 mm’lik neodim sürücüler sayesinde G231 ProdigyTM gaming headset, yüksek kalitede stereo ses vererek oyuncuların bilgisayar ya da konsol oyunlarında adeta baştan sona oyunu yaşamalarını sağlıyor. Kulağı saran bölümler, özel olarak seçilmiş konforlu sporcu kumaşıyla kaplandığından uzun saatler kullanılsa dahi yumuşaklık hissi devam ediyor. Ayrıca bu bölümler kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor. Kulaklığın ince ve hafif tasarımıysa ses kalitesini düşürmeden eksiksiz bir performans sunuyor.

Gürültü hariç, sadece sesin tek başına alınması üzerine tasarlanan açık ve tek yönlü mikrofon, sesin temiz ve yüksek seviyede duyulabilmesini sağlıyor. Kullanım dışı durumlarda ise kulaklığın arkasına katlanabiliyor. Ayrıca bağlantı kablosu sayesinde sesi açıp kapama ya da tamamen sessize almak da oldukça kolaylaşıyor.

Fiyat ve Bulunurluk

Ekim ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunulması planlanan klavye, kulaklık ve mouse’ların tavsiye edilen perakende satış fiyatları Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse 85$ + KDV, G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse 120$ + KDV, Logitech G213 RGB Gaming Keyboard 75$ + KDV, Logitech G231 Gaming Headset 73$ + KDV’dir.