Logitech G, oyun dünyasının basınıyla ile buluştu.

Logitech G, oyun dünyasının basınıyla ile buluştu.

Son dönemlerin oyun alanındaki farklılığını koruyan Logitech G oyun meraklılarıyla birlikte teknoloji konusunda aktif olan teknoloji yazarlarına keyif alabilecekleri eğlenceli bir etkinlik düzenledi diyebiliriz. Beşiktaş Vodafone Arena’ da 24 Mayıs tarihinde Gerçekleştirilmiş olan bu eğlenceli etkinliğin ev sahipliğini ise  Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Pazarlama Müdürü Selver Yıldız yaptı. Etkinlik aynı zamanda bir çok misafiri de ağırladı a Logitech EMEA Oyun Birimi Başkanı Andreas Schicker etkinlik için gelen konuklarla bire bir görüşme olanağı da buldu. Etkinlik için bir zirve tadında başladı diyebiliriz ve gazeteciler G900 Chaos Spectrum mouse, G810 Orion Spectrum klavye, G933 Artemis Spectrum kulaklık, G29-G920 Direksiyon seti ve F710 kablosuz gamepad gibi Logitech G’nin her zaman farkını ortaya koyduğu ürünlerini deneyerek güzel dakikalar geçirdiler.

[gallery columns="7" link="file" td_select_gallery_slide="slide" ids="13577,13578,13579,13580,13581,13582,13583" orderby="rand"]

Logitech G Beşiktaş Vodafone arena basın buluşmasıAslında Logitech G’nin bu şekilde etkinliklere sürek olarak imza attığını çok biliyoruz ve bu etkinlikler hem ürünlerinin geniş manada tanıtılmasına hem de konuklarının eğlenceli dakikalar geçirmesine neden oluyor. Oyun sektörünün liderlerinden olan Logitech G bu alandaki tüm tecrübelerini de aynı zamanda konuklarıyla paylaşıyor. Bu etkinlikte de yine bilgi verici bir sunum yapıldı. Bilgi verenler arasında yer alan Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, sahip olduklar teknolojiyle birlikte oyunlardaki yeniliklerini sürekli olarak geliştirerek devam edeceklerini söyledi. Uyar oyunlara geniş bir açıyla bakarak her noktada var olmayı hedeflediklerini söyledi. Örneğin yeni geliştirilen ürün olan G900 Chaos Spectrum’la,kullanıcılara kablosuz olmasının avantajlarını kullanarak daha etkili bir performans bununla birlikte de daha uzun bir pil ömrü sunuluyor.  Hassas ve mekanik tuşlara sahip olan G810 Orion Spectrum aynı zamanda RGB olan bir aydınlatma sistemine sahip.

G933 Artemis Spectrum’la isterseniz kablolu isterseniz de kablosuz olarak kullanılabiliyor, bu sayede de her plarformda size konfor sağlıyor. Üstelik Xbox One ve PC ile uyumlu 900°’lik dönüş açısına sahip G920 Driving Force’la gerçekçi bir tat bırakıyor. F710 Wireless Gamepad gecikmelere düşmelere ve parazitlere karşı hızlı bir iletim sağlıyor ayrıca yalnızca küçük ekranlarda değil büyük ekranlarda da oynama seçeneğine sahipsiniz.