Live for Speed İndirin - Sıradışı Araba Yarışı Oyunu

Live for Speed İndirin - Sıradışı Araba Yarışı Oyunu

Dünyanın en çok bilinen yarış simülasyonu oyunları içerisinde yer alan Live for Speed oyunu ile ilgili pek çok etmen mevcuttur. Oyunun çıkışı ile beraber bir çok kişinin dikkatini üzerine çekmeyi başarmış olması oyun geliştiricileri için de pek çok yamanın ortaya çıkmasına neden olmuştur. Live for Speed oyunu içerisinde bulunan yamalar genellikle araba çeşitliliğini arttırmaya yöneliktir.

Live for Speed Nedir

Oyun sektörü içerisinde oldukça geniş bir kitleye hitap eden yarış simülasyon oyunları bulunur. Hem bilgisayarlar üzerinden hem de akıllı cep telefonları üzerinden bu oyunları oynayabilmek mümkün olurken kontroller bu iki cihaza göre değişkenlik göstermektedir. Live for Speed nedir sorusuna cevaben bir simülasyon oyunu olarak kısaca tanım yapabilmek mümkün olur. İçerisinde bulunan pek çok araba modeli ile hem yükseltme yapmak hem de araçları değiştirebilmek mümkün olmaktadır.

Live for Speed Nasıl Oynanır

Live for Speed oyununu oynayabilmek için öncelikle ya bilgisayara ya da cep telefonu içerisinde yer alan uygulama marketi üzerinden cihaza yükleme işlemini yapmak gerekir. Akıllı telefonlarda ise telefonun bulunduğu işletim sistemindeki market üzerinden indirim işlemi yapılabilmektedir.

Live for Speed nasıl oynanır sorusuna cevaben ise oyun kurulumu ile beraber verilen adımları takip etmek, daha sonrasında parkur seçimi ve araba seçimi yapmak, oyuna başlamak ve aracı kontrolünü sağlayarak yarışı en önde bitirmek oyunun kısaca nasıl oynandığını özetleyebiilir.

Live For Speed Özellikleri Nelerdir

Live for Speed oyununda diğer oyunları geride bırakan ve sektörün en iyilerinden bir tanesi olma özelliğine sahip olan bir çok efekt bulunmaktadır. Parkurlar ve içerisinde kullanılan canlandırıcı efektler oyuncunun oyun içerisindeymiş gibi hissetmesine yardımcı olur.

Görüş modu olarak araba içi, araba önü ve araba kuş bakışı olarak üç ayrı mod üzerinden oyunu oynayabilmek mümkün olur. Live for Speed oyununun bir başka özelliği ise araç çeşitliliği olmakla beraber yama desteği ile araçları çok farklı bir hale getirebilmek de mümkün olmaktadır.

Live For Speed Nereden İndirilir

Live for Speed oyununu bilgisayara indirme işlemini yapmak isteyen kişiler için tercih edilebilecek indirme sitelerinden bir tanesi olarak lfs indirme sitesinde yamalı araçları bulabilmek de mümkün olur.

LFS modları ile beraber bir çok aracın yamasının bulunduğu ve yamalı bir şekilde indirme işleminin yapılabileceği bu Web sitesinde aynı motor özellikleri ile beraber Türk arabalarını kullanabilmek mümkün hale gelir. Multiplayer bir şekilde oynama özelliğine sahip olan bu yamalar sayesinde istenilen aracı kullanabilmek oyuncu adına oyun içerisinde mümkün olan özellikleri de bir araya getirir.