Life is Strange 2 Duyuruldu!

Life is Strange 2 Duyuruldu!

Dontnod Entertainment, Life is Strange oyununun devamının geleceğini açıkladı. Life is Strange 2, şu anda gelişim aşamasında ve oyunda, Life is Strange'de baş karakterimiz olan Max Caulfield'in hikayesi devam edecek.

Max Caulfield, Arcadia Bay'daki prestijli Blackwell Academy Sanat Okulu'nda okuyan bir üniversite öğrencisi. Oradayken haydut bir arkadaşa yardım etmek, gizemli bir cinayeti ortaya çıkarmak, arkadaşı Chloe ile yeniden bağlantı kurmak ve kasabayı yok edecek olan bir kasırgayı durdurmaya çalışmak gibi çeşitli durumlarla baş eder. Aynı zamanda karakterimizin zamanı geriye alma gibi bir yeteneği de var.

Oyun, satışa sunulduğundan beri oldukça olumlu eleştiriler aldı ve 3 milyondan fazla kopya sattı. Eleştirmenlerin övmüş olduğu karakter gelişimi, öykü, zaman yolculuğu mekaniği gibi özellikleri, Life is Strange 2'de de görmemiz oldukça muhtemel.

Ne yazık ki, şu anda Life is Strange 2 oyununun nasıl olacağına dair bir bilgimiz yok; ama umarız ki hikaye, ilk oyunda olduğu kadar ilginç anlarla dolu olur.

Life is Strange 2, E3 2017'de olmayacak. Bu yüzden oyun ile ilgili muhtemelen yakın bir zamanda bilgi alamayacağız.

Yapılan resmi açıklamayı aşağıdan izleyebilirsiniz.