Let it Die'dan 11 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Let it Die'dan 11 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Grasshopper Manufacture ekibinin geliştirdiği, GungHo Online Entertainment Inc'nin ise yayıncılığını üstleneceği Let it Die'dan 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu bizlerle buluştu.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapım tek kişilik Hack&Slash tabanlı bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Uzun süredir sessizliğe bürünen yapım bugün 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu ile sessizliğini bozdu. Gelen yeni oynanış videosunda oyunun birçok fiziksel mekanikleri gözümüze çarpıyor. Oyunun yönetmenliğini üstlenen Hideyuki Shin, videoda oyunun aksiyon dolu bölümlerini gözler önüne seriyor ve sonlara doğru da boss savaşlarından birisini bizlere tanıtıyor. Ayrıca farklı farklı bölümleri denemesi sayesinde oyundaki mekanlar hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

Ücretsiz olarak PlayStation 4 platformuna özel çıkışını gerçekleştirecek olan yapımın 2016 yılında raflardaki yerini alacağı geliştirici ekip Grasshopper Manufacture tarafından açıklanmıştı. 2016 yılının son aylarına girdiğimiz şu dönemlerde ise çıkış tarihi ile ilgili halen daha yeni bir bilgi yok. Let it Die'ın #BloodyTour etiketi ile paylaşılan 11 dakikalık oynanış videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[baslik]Let it Die Yeni Oynanış Videosu[/baslik]