Legolarla Dust-2 Haritası Yapıldı!

Legolarla Dust-2 Haritası Yapıldı!

Counter Strike oyuncularından birisi, oyunun popüler haritalarını kullanarak yeni bir harita yaptı ve Dust-2 haritasını lego ile tekrar oluşturdu. Güncel olarak ön plana çıkarılan bu harita ile ilgili olarak da detaylar oldukça güçlü bir şekilde ön plana çıkarılıyor diyebiliriz.

Lego konusunda organize edilen ve yeni bir yapıda ilerleyen ve pek çok hikaye ile organize edilen bütün yeni oyun seçeneklerini sizler için sunmak istiyoruz. Lego tarafından sunulan geniş yaratıcılıkları bu sefer de Dust 2 oyunu ile ön plana çıkıyor. Bu yüzden de oyun dünyası ile ilgili olarak organize edilen bir seçenek oldukça hızlı bir şekilde karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Bu süreçlerle ilgili olarak herkes için daha dengeli ve geniş bir yapıda hizmet sunuluyor.

İşte Legolarla yapılan Dust-2 Haritası!

Mexicandemon2 kullanıcı adlı bir Counter Strike: Global Offensive oyuncusu, oyunun en popüler haritalarından bir tanesi olan Dust-2'nin bir kısmını Legoları kullanarak yeniden oluşturdu ve Reddit'te paylaştı. Oyuncunun popüler haritanın Legolarla yeniden oluşturduğu kısmı ise bomba kurulan A tarafı oldu.

Counter oyunu ile ilgili olarak yapılan ub yeni çalışma, hemen hemen pek çok kişiyi mutlu edecek türden. Çünkü lego oyunları kendine has bir tarzda organize ediliyor ve bu harita insalar için geniş bir oyun yapısı ile sunulabiliyor. Bu yüzden önerilerimiz biraz da bu yapıda bir çalışma üretilmesi üzerine oluyor. Daha rahat, daha hızlı ve daha estetik bir dilde hizmet üreten bütün seçenekler ve site bazlı yapılarda organize edilen her çalışma ve seçenek için tek bir tıklama yeterli olacaktır.