Kötü Espri Yapanlar İçin Party Crasher Simulator Oyunu!

Kötü Espri Yapanlar İçin Party Crasher Simulator Oyunu!

Party Crasher Simulator oyunu ile ilgili yeni güncellemeler çıktı. Bu oyun son dönemlerin üzerinde konuşulan oyunlarından biri ve duyuru gerçekleştirildi. Ev partilerini mahfetmek isteyenlerin oyunu olan bu oyun, özünde çok sakin başlıyor ama işler giderek büyümeye başlıyor. Bu yüzden de Playstation 5 ve Xbox Series X ile birlikte tüm platformlarda oynanabilecek olan bu oyun, şirket üzerinde özel olarak geliştirilmiş. 2021 tarihinde çıkacak olan bu oyun, merak uyandıran pek çok özelliği barındırıyor bünyesinde.

Party Crasher Simulator

Polonya üzerinde üretilen bu oyun, Glob Games tarafından hazırlanmış. Bu şekilde Parti ismi ile sunulan oyunun benzersiz bir yapısı var ve yeni bir deneyim sunuyor. Simülasyon oyunları her zaman için merak uyandırır ve herkes tarafından büyük bir beğeni alır. Bu yüzden de bu oyunun nasıl oynandığı henüz bilinmese de oyuna dair bir trailer paylaşılmış.

İşte oyunun videosu!

Party Crasher Simulator tanıtım videosu!

Oyun için geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya göre çıkış tarihi 2021 olacak. Bu tarihe göre gelen yenilikler ve oyuna dair organize edilen bütün güncellemeler çok daha farklı bir yapıda organize ediliyor diyebiliriz. Buna göre oyunla ilgili yeni duyurular, oynanış videosu ve merak edilen her şey için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Bozuktuş ailesi olarak sizlere daha farklı, yeni ve güncel oyunların duyurusunu yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden keyifli eğlenceler dileriz.