Koronavirüse Rağmen Pokemon GO Oyuncuları Durmuyor!

Koronavirüse Rağmen Pokemon GO Oyuncuları Durmuyor!

Koronavirüs hayatımıza pek çok noktadan dokunmuş ve zamanında büyük sıkıntılara gebe olarak bizleri biraz germişti. Tamam çok güzel oyundu ama trafiğin ortasında oradan oraya koşturan insanların tehlikeli durumları biraz kişileri bu oyundan soğutuyordu.

Hatta Çin ve Japonya üzerinde belirli bölgelerde Pokemon Go yasağı dahi getirilmişti. Bu oyun popülerliğini azaltmış gibi görünse de kendi kemik kitlesi var ve sürekli bu kitleye göre ilerlemeler yaşıyor. Bu yüzden söyleyeceğimiz şeylerin içerisinde tamamen bu dengeye göre hareket edebilir ve seçimlerimizi de buna göre ön plana çıkarabiliriz.

2016 senesinde oyunculara merhaba diyen Pokemon Go, oyuncuların dışarı çıkmasını ve hareket etmesini isteyen önemli bir oyun. Bu yüzden de koronavirüs olunca insanlar dışarı çıkamadı gibi gelebilir ama rapora göre Pokemon Go koronavirüse rağmen durmuyor ve yükselişe devam ediyor!

Kazancına kazanç katmaya devam ediyor!

Oldukça iyi bir performans sergileyen bu oyun üzerinde söyleyecek çok şey var. Şirketin yaptığı açıklamalara göre 2020 ilk yarısında oldukça güzel bir yükseliş sergilemiş. Geçen yıllara oranla çok daha büyük bir kalite ile ilerleyen oyun, daha fazla harcama yapmış ve gayet yüksek gelirler elde edilmiş.

2020 yılının ilk yarısında 445 milyon dolar kazanan oyun bu konuda gerçekten hızlı bir yükselişe gidiyor. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki oyunun gerçekten kendine has bir kitlesi var ve bu kitle önemli ölçüde büyüyen ve yenilenen bir kitle. Herkes için kolay ve zevkli şekillerde büyüyecek olan bu kitle için tek yapmanız gereken sizler de oyunlara göz atmanız olacaktır.