Konami’den PES 2021 İçin Yeni Bir Tanıtım Filmi Geldi.

Konami’den PES 2021 İçin Yeni Bir Tanıtım Filmi Geldi.

Bu yıl sezon güncellemesi için hazırlanan eFootball PES 2021 için hazırlanan yeni tanıtım videosu, Konami’nin İtalya devlerinden AS Roma ile bir ortaklık yaptığını gözler önüne seriyor. İtalyan futboluna hayranlık duyanlar için güzel olarak adlandırılabilecek bu gelişme, uzun yıllar sürebilecek bir iş birliğini de ortaya koyuyor.

Futbol oyunlarının düşkünlerinin son zamanlardaki en çok merak ettiği ve üzerinde durduğu konu, Konami. Video oyun sektörünün dev isimlerinden olan Konami, geride kalan sürede yaptıkları açıklamalar ile eFootball PES 2022 için bambaşka bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurmuş ve bu sebeple eFootball PES 2021’in yeni bir oyun değil güncelleme olarak geleceğini duyurmuştu. Şirketin eFootball PES 2021 için gösterime soktuğu son tanıtım videosu, şirketin hangi futbol takımı ile anlaştığını da ortaya koyuyor.

Konami tarafından gelen açıklamalara bakılırsa iş ortaklığı yapılan futbol kulübü, İtalya devlerinden AS Roma olacak. Konami geliştiricileri, mevcut ortaklık adına AS Roma’ya ait tüm detayları ve ayrıntıları eFootball PES 2021’in içine koyacak. Şayet siz de İtalyan takımına sempati besliyorsanız eFootball PES 2021’de harika bir deneyim yaşayacağınız kesin.

Bu yıl sunulacak güncelleme ile eFootball PES 2021’de, AS Roma kulübünün bütün oyuncuları, takımın stadyumu, ayrıntılı bir şekilde oyunda sunulacak. Şirketin yaptığı açıklamalara bakılırsa, söz konusu anlaşma uzun yıllar sürecek gibi. Önümüzdeki senelerde de AS Roma fanları eFootball PES oyunlarında hep şanslı olacaklar.

Konami ve AS Roma’nın iş ortaklığı, Roma hayranı oyunculara yönelik bir hamle değil aslında. İki devin bir araya gelmesinin sebebi İtalyan futbolunu milyonlara ulaştırmak hem de AS Roma’nın dünya çapındaki ilgisini artırmayı amaçlamak. Konami İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Jonas Lygaard, İtalyan futboluna verdikleri önemin bu anlaşma ile anlaşılması gerektiğini ifade etti.