Just Dance Dünya Şampiyonu Türkiye'yi Temsil Eden Umutcan Oldu!

Just Dance Dünya Şampiyonu Türkiye'yi Temsil Eden Umutcan Oldu!

Just Dance'de Technoth adıyla bilinen Umutcan, Paris'teki dünya şampiyonasına en genç isim olarak katılmıştı. 2 Senedir üst üste kazanan Brezilyalı Diegho San'ın kazanması bekleniyordu. Ancak yarışmayı 16 yaşındaki Umutcan Tütüncü kazandı.

just-dance-umutcan

Umutcan, Diegho San ile aynı puandaydı fakat onu grup aşamasında yendiği için son 4'e kalmayı başardı. Ardından o zamana kadar hiç yenilmeyen Hian'la karşılaştı. İlk şarkı olarak Beyonce'den Single Ladies çalındı. Hian'ın muhteşem zamanlamasına rağmen Umutcan enerjisi ve stiliyle öne geçmeyi başardı. İkinci turda şarkı olarak Frankie Valli'den Can’t Take My Eyes Off You çalındı. İkinci turu Hian kazandı. Son turda ise şarkı olarak Queen'den Don’t Stop Me Now çalındı. Yarışmanın sonucunda jürinin Umutcan'ı seçmesi sonucu finale kalmayı başardı.

Just Dance Umutcan Tütüncü

Finalde Umutcan yine bir Brezilyalı olan Pamela ile yarıştı. İlk turda yine Queen'den Don’t Stop Me Now şarkısı çalındı. İkinci turda ise will.i.am Scream & Shout ft.Britney Spears şarkısı çalındı. Umutcan ikinci turda kazanmayı başardı. Just Dance'nin koreografi yönetmeni gözünü Umutcan'dan alamadığını açıkladı.

Umutcan'ın, Ubisoft'a yaptığı açıklamaya göre, eskiden bu kadar iyi olmadığını, bu noktaya gelebilmek için günde 3 saate kadar çalıştığını söyledi.

Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz Umutcan.