İsrail Ligi, PTT 1'inci Ligi'nin Önüne Geçmiş Konumda!

İsrail Ligi, PTT 1'inci Ligi'nin Önüne Geçmiş Konumda!

FIFA 17 oyununda hangi liglerin ilave edileceği oylar ile belirlenmektedir. En güncel olarak bakıldığında İsrail Ligi, PTT 1. Ligi'nden ileri durumda. Bu durumda PTT 1. Lige destek sunmak istiyorsanız içeriğimizi takip edin.

FİFA 16 Messi şutu

İsrail Ligi, PTT 1. Ligi'ni Geçmiş Durumda!

Hali hazırda futbolsever kitlesinin ilgiyle beklemekte olduğu, FIFA 17 hangi liglerin ekleneceği konusu ilgiyle takip edilen merak konusu.

Hatırlayacağınız üzere ilk öncelikle FIFA 15 çıktığında oyuna Türkiye ligini ilave eden yayıncı firma, FIFA 16'nın piyasaya çıkmasıyla Türkiye Ligi'ni aynı zamanda yüzde 100 Türkçe dil desteğini oyuna ilave etti.

FIFA 16'nın piyasaya çıkmasından bir müddet sonra, FIFPlay tarafınca açılmış olan oylamada PTT 1. Ligi çok uzun bir zaman ilk başta yer alabilmişti. Yapılan oylamaya bakıldığında az bir fark ile İsrail Ligi'nin PTT 1'inci Ligi'ni geçmiş olduğunu görmekteyiz.

FIFA 17'ye eklenmesi gereken PTT 1. Ligi mi olmalı yoksa İsrail ligi mi olmalı?

Bu durumda oyun firmaları özellikle de Türk oyun firmaları tarafından gündeme getirilen oylamada, Türk oyuncu kitlesinin PTT 1. Ligi'ne destek sunmasının artması beklenmektedir. Bunun yanında geçen günlerde, PTT 1. Ligi'nin ilk başta yer bulmasından kaynaklı muazzam haberler çıkartılmıştı. GamesRadar tarzı çok ünlü bir portal, "PTT 1. Ligi birinci sıraya yükseldi mi? Oh, en sonunda." benzeri ifadeler yer alıyorken, başka sitelerde küçümseyici söylemlerde bulundular.

Bu durumda siz de PTT 1. Ligi'nin yeniden ilk sırada olmasını istiyor ve yeni çıkacak olan bu FIFA oyununda yer alma olasılığının daha da güçlenmesini istemekteyseniz ankete katılım sağlayabilirsiniz.