İNDİRİM YAĞMURU ŞİMDİ DE UBİSOFT’TA

İNDİRİM YAĞMURU ŞİMDİ DE UBİSOFT’TA

Geçtiğimiz ay Epic Games’ in tüm oyun tutkunlarını mutlu edecek bir haberle Gta5 ve birçok popüler oyunu ücretsiz sunması ve birçok oyunda da ciddi oranlarda indirim yapması dijital oyun dünyasına damga gibi düşmüştü. Hemen ardından Steam de yaz indirimlerini başlatmasıyla tüm oyun severlere gün doğmuş adeta bayram etmişlerdi ve bu sayede pek çok oyuna indirimli sahip olmuşlardı. Son olarak şimdi de tüm rakip platformlara karşı Uplay Ubisoft Forway indirimlerini başlattı.

Rakip firmaların indirim yarışları oyun severlere epey yardı diyebiliriz. Bu kapsamda pek çok oyuncu istediği oyunu indirimli fiyatına sahip olmuş oldu. Uplay Ubisoft Forway etkinlikleri kapsamında yapacağı indirimlerde %85 oranına kadar düşüşler görünüyor. Tabi ki bunlarda ciddi rakamlara tekabül ediyor. Ubisoft un bu etkinlik kapsamındaki indirimleri etkinlik haftası bitene dek devam edecek. Fırsatları kaçırmamak için siteye göz atmanızı tavsiye ederiz.

Uplay Ubisoft Forway etkinlik indirimleri kapsamında Far Cry, Assassin’s Creed ve The Division gibi popüler oyunlarda oldukça büyük düşüşler yaşandı. Bu yazımızda sizler için bu indirimleri oranlarıyla beraber paylaşıyoruz.

Uplay Popüler Oyunlarda ki İndirimler Fırsatları

Far Cry

- Far Cry 3 70 TL olan fiyatından %85 indirimle 10,50 TL

- Far Cry 4 135 TL olan fiyatından %80 indirimle 27 TL

- Far Cry 5 269 TL olan fiyatından %85 indirimle 40,35 TL

Assassin’s Creed

- Assassin’s Creed Syndicate 179 TL olan fiyatından %70 indirimle 53,70 TL

- Assassin’s Creed Origins 269 TL olan fiyatından %80 indirimle 53,80 TL

- Assassin’s Creed Odyssey 269 TL olan fiyatından %67 indirimle 88,77 TL

The Division

- The Division 2 135 TL olan fiyatından %67 indirimle 44,55 TL

-Tom Clancy’s The Division 135 TL olan fiyatından %67 indirimle 44,55 TL

İndirim Üzerine İndirim

Uplay Ubisoft Forway etkinlikleri indirim kapsamında satın alacağınız bu oyunlara UBİFORWARD indirim kodunuzu kullanarak sepette %20 indirimle daha fa uygun bir fiyata sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.