İkinci El Telefon ve Tabletler İçin Garanti Belgesi

İkinci El Telefon ve Tabletler İçin Garanti Belgesi

Kur fiyatlarında yaşanan bazı yükselişler, insanlarla ilgili belentilerle bizlere ulaşıyor. En azından akıllı telefon üreticileri, artık yeni bir piyasaya hazırlanacaklar. İkinci el telefon piyasası. Bu piyasaya göre organize edilen pek çok seçenek ve beklenti var diyebiliriz. Amiral gemisi modelleriyle ilgili olarak yeni bir beklenti ve denge yaratılıyor. Resmi gazeteye göre ikinci el telefonlar belirli aşamalardan geçince uygun fiyatlarda satışa sunulabilecek ve garanti belgesi ile satışa sunulacak.

Akıllı telefon üreticileri sürekli yeni cihaz çıkarınca bazı cihazlar haliyle ikinci el oluyor. Kurun yüksek olması ve telefonların da gerçekten pahalı olması alım gücü konusunda bizleri de yoran ve etkileyen bir unsur diyebiliriz. Bu tarz durumlarda iki farklı seçenek karşımıza çıkıyor haliyle. IMEI kaydını ülkemizde gerçekleştirmek için yurt dışından telefon getirmek ve benzeri seçenekleri kullanmak için bir çalışmadan bahsedebiliriz.

İkinci el cihazların tamamı yenilenecek!

Burada aslında önemli olan şey cihazların yenilenmesi. 22 Ağustos tarihinde Resmi Gazete üzerinde yayınlanan yönetmenlik ile birlikte tablet ve ikinci el cihazlarla ilgili bazı beklentileri kullanabiliyor ve ön plana çıkabiliyoruz. Sputnik tarafından yapılan haberlere göre telefonların yenilenmesi için merkezler bu konuda bir çalışma yapacak. Merkezler cihazları yenileyecek ve garantili olarak 2. el olarak satışa sunulacak.

Yenilenen ürünlerin ambalajında yenilenmiş ürün yazacak. Bir parça değişimi gibi durumlarda cihazlar için de garanti olacak. Yenilenmiş ürün garantisi olarak ön plana çıkarılan bütün seçenekler adına tek yapmanız gereken etkili ve yenilikçi bir denge yaratmak olacaktır.