Hyper Scape Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlanıyor! Hemen İndirin!

Hyper Scape Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlanıyor! Hemen İndirin!

Ubisoft son dönemlerde oyunlarla ilgili indirimlere başladı ve ücretsiz hediyelerle birlikte hizmet sunmaya devam ediyor. Yeni hediyeler ve duyurulara göre seçenekler ilerlemeye devam ediyor.

Ubisoft, kısa bir süre önce duyurduğu battle royale oyunu Hyper Scape'in kararlı sürümünü yayınladı. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyun, ilk sezonla birlikte geliyor.

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden Ubisoft, kısa bir süre önce yeni battle royale oyunu "Hyper Scape"i duyurdu. Oyunseverlerin gündemine bomba gibi düşen oyun, duyurulmasının ardından kısa bir süre geçtikten sonra da açık beta kapsamında oyuncuların beğenisine sunuldu. Ubisoft şimdi, yeni battle royale oyununu PC, PlayStation 4 ve Xbox One için resmen yayınladı. Üstelik oyun, ücretsiz olarak sunuluyor.

Ubisoft'un yeni battle royale oyunu, oyuncular tarafından daha beta sürümdeyken beğenilmişti. Klasik bir hayatta kalma oyunu olmasına rağmen görülmemiş derecede yüksek tempoya sahip olan oyun, 100 oyuncuyla başlıyordu. Ubisoft, oyunun ilk sezonunu resmen başlatarak oyuncuların nabzını ölçmeye başladı. Görünüşe göre battle royale türünün şahı PUBG, çok dişli bir rakiple karşı karşıya.