Huawei Mate 40 Lite Tasarımı Netlik Kazandı

Huawei Mate 40 Lite Tasarımı Netlik Kazandı

Huawei’nin kısa süre içerisinde duyurmaya hazırlandığı ve farklı pazarlar için farklı bir isimle satışa sunacağı ancak pek çok pazarda Huawei Mate 40 Lite E isimi ile satışa sunacağı yeni akıllı telefon modelinin tasarımı resmen ortaya çıktı. 

Zor günler geçiren Huawei bir yandan bu zor günleri aşmak için çalışmalar yürütürken diğer bir yandan da yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde Mate 40 ailesini duyuracak olan Huawei’nin Mate 40 modelinin en düşük modelinin Huawei Mate 40 Lite modeli olması bekleniyor. Huawei’nin uygun fiyatlı Mate 40 Lite modeli, 6.63 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelecek. MediaTek Dimensity 720 işlemcisinden güç alacak olan Mate 40 Lite modeli, 6 GB RAM ve 8 GB RAM ile desteklenecek. Mate 40 Lite modelinin depolama alanı ise 64 GB ve 128 GB olacak.

Arkasında 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel üçlü kamera kurulumunu taşıyacak olan Mate 40 Lite modelinin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak ve pop - up kamera kurulumu içerisinde yer alacak. Mate 40 Lite modeli bataryada tarafında 4.200 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecekken bu batarya 40W hızlı şarj desteğine sahip olacak.