Horizon: Zero Dawn'ın Dünyasını Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı

Horizon: Zero Dawn'ın Dünyasını Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı

Guerrilla Games'in geliştiriciliğini üstlendiği Horizon: Zero Dawn'dan gün içerisinde oyunun dünyasını tanıtan yeni bir video yayınlandı.

Horizon: Zero Dawn hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, yapımda doğanın unutulmuş medeniyetin harabelerini ele geçirdikten sonra insanlığın direnişini ilkel avcı kabileleriyle devam ettirmeye çalışıyoruz. Yabani hayatta egemenliğimizi savunuyor ve bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz canavarlarla savaşıyoruz. Ana karakterimiz Aloy doğduğu kabilesi tarafından dışlanmış bir keşifçi. Kadim geçmişin kalıntılarını arayan Aloy, kendi egemenliğini korumak ve yabani hayatta sağ kalmak için benzersiz maceralara atılıyor.

İlk olarak E3'te Sony tarafından duyurulan, duyurusu itibari ile heyecan ve merakla beklenilen Horizon: Zero Dawn'ın dünyasını tanıtan yeni tanıtım videosu PlayStation EU Youtube kanalı üzerinden yayınlandı. Özellikle son zamanlarda çıkan bütün üst düzey oyunlarda bulunan dinamik hava özelliği Horizon: Zero Dawn'da da bulunuyor. İşte bunu gözler önüne seren yeni videoda gördüğümüz kadarıyla oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Yeni özel öldürme teknikleri, yeni görsel efektler, mekanlar gibi bir çok detaya daha yeni videoda şahit oluyoruz. Bunların dışında ise son olarak ana karakterimizin okçuluk yetenekleri ve binek olarak kullandığımız dinazorları nasıl kullanacağımız hakkında bilgiler veriliyor. Videoda oyunun dünyasını tanıtan ise Guerrilla Games'in sanat yönetmeni Jan-Bart Van Beek'in ta kendisi. Kendisini daha öncelerden oyunun grafikleriyle ilgili verdiği bilgilerden tanıyoruz.

Fazla uzatmadan sizleri yayınlanan yeni tanıtım videosu ile baş başa bırakalım. Horizon: Zero Dawn, 1 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4 platformuna özel olarak raflardaki yerini alacak. Oyunun PlayStation 4 Pro'ya uyumlu olarak geleceğini de hatırlatalım.

[baslik]Horizon: Zero Dawn Yeni Tanıtım Videosu[/baslik]