Hitman Yakında Karşımızda!

Hitman Yakında Karşımızda!

Değişimli bölümler şeklinde oynanabilecek olan Hitman oyunu amacıyla ilk dönem kendini göstermeye başladı. Kısa bir zaman içinde çıkışı gerçekleşecek olan oyunun videosu sizlerle.

Hitman Oyunu İlk Sezonu İle Karşınıza Geliyor!

Video oyunları ve sinema kitlesitle hayranlarının karşısına çıkan Hitman'in, piyasaya çıkması pilanlanan yeni oyunun elimize geçmesine az kaldı. Yalnızca Hitman ismiyle oyun mağazalarındaki yeri alacak olan bu yeni oyun, Hitman: Absolution'ın benzeri şekilde devamı olabilecek nitelikte karşımıza çıkacak.

Bölümler şeklinde piyasaya çıkacak olması reaksiyon görmekte olan Hitman oyunu, ilk bölümüyleönümüzdeki dönemde hafta içinde elimizde olabilecek. Bu çıkacak serinin bir önceki Hitman serisi gibi IO Interactive tarafınca tasarlanan oyunun yayımcılığını ise Square Enix'in elinde olmuş olacak.

Hitman oyunu için yayınlanmış olan çıkış videosuna baklıldığında, Ajan 47'yi dünyanın her yerinde ve çok zorlu görevlerde görmekteyiz.

Hitman’in yapım aşamasında çalışmalarda buşlunan Onur Karademir ile yapılan mülakatta.

Bu çok yeni Hitman oyunu ilk sezonuyla 11 Mart tarihi içerisinde PlayStation 4, Xbox One ile PC platformları için çıkış yapmış olacak.