Hem Korku Hem De Eğlenceli Oyun Geliyor! Hello Neighbor 2

Hem Korku Hem De Eğlenceli Oyun Geliyor! Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 ile ilgili olarak ön plana çıkarılan birbirinden farklı yeni oyun deneyleri var. Malumunuz son dönemde insanların merakla beklediği oyunlardan olan Hello Neighbor 2, 2021 yılında piyasaya çıkacak.

Kendine has bir tarza sahip olan bu oyun, hem korkutacak hem de eğlence sağlayacak diyebiliriz. Video oyun sektöründe kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran "tinyBuild", oyunseverleri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Şirket, hem akıllı telefonlar hem de PC üzerinden oynanabilen popüler oyunu "Hello Neighbor"un devamı niteliğinde olan "Hello Neighbor 2"nin yolda olduğunu açıkladı. Sadece bu açıklamayla yetinmeyen şirket, Hello Neighbor 2'nin alfa sürümünü Steam üzerinden ücretsiz yayınladı.

Bir korku oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyun, biraz daha kurgusal bir kasaba ile ilerliyor ve eğlence dünyasını karşımıza çıkarıyor. Hello Neighbor, eğlenceli bir korku oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oyunda, komşumuzun evine girerek onun bodrumundaki gizemleri açığa çıkarmaya çalışıyorduk. Yeni oyun da benzer bir temaya sahip olacak ve bir kez daha kurgusal bir kasaba olan Raven Brooks'a gideceğiz.