Hearthstone Müjdeyi Verdi

Hearthstone Müjdeyi Verdi

Akademik amaçlarınız var ve onların peşinden gitmek mi istiyorsunuz? İşte tam zamanı! Hearthstone’un oyuna tamı tamına 135 sihir dolu dahil edeceğini açıkladığı yepyeni genişleme eklentisi Scholomance Akademisi 6 Ağustos 2020 tarihinde resmen sizlerle buluşacak. Diğer yandan Scholomance Akademisi’nin kart tanıtım sezonunun da bugün resmi olarak başladığını söylemekten büyük keyif duyuyoruz.

Bugün itibariyle 29 Temmuz’a kadar birçok kanal aracılığıyla gerçekleştirilecek olan kart tanıtımlarının 29 Temmuz saat 20.00’da Twitch üzerinden açılan kanal PlayHearthstone’da yapılacak tanıtım canlı yayını aracılığıyla noktayı koyacak.

BU ŞANSI KAÇIRMAYIN

Diğer yandan bu paketin çıkış tarihi öncesinde özel olarak yapılacak Ateş Başı Buluşmaları etkinliklerine kendi evlerinden dahil olan herkese bu harika genişleme paketinin çıkış tarihinden evvel Scholomance Akademisi’ne ait kart paketlerini açma şansını resmen doğuracak.

TARİHLER BELLİ OLDU

Çıkış öncesi gerçekleştirilecek olan özel Ateş Başı Buluşmaları, ScholomanceAkdemisi çıkış tarihinden evvelki son hafta sonu kapsamında yapılacak ve 31 Temmuz saat 20.00’dan 3 Ağustos saat 20.00’a kadar devam ederek önemli bir adım atılmış olmasını sağlayacak. Oyunun tutkunları bu gelişmeler dolayısıyla bir hayli mutlu. Bu etkinliklerin bir an evvel gerçekleşmesini talep ediyorlar.

OYUN İLGİ GÖRÜYOR

Oynamasının ücretsiz olmasından dolayı herkes tarafından büyük merakla takip edilen Hearthstone, yapılan bu adımlar sayesinde ününe ün katmış oluyor. Online oyun oynamayı seven oyun tutkunlarının başarılı bulduğu Hearthstone, ilk defa 11 Mart 2014 tarihinde oyuncularla buluşmuştu. O günden bu yana büyük ilgi gören oyunun bu denli etkinlikleri yaparak gelişimine katkı sağlaması gerçekten de herkes tarafından takdir ediliyor.

Son olarak gerçekleştirilecek olan bu etkinliklerle de hem popülerliğini arttırmış olacak hem de oyuncularının kendisine olan bağlılığını yükseltmiş olacak.