Haziran 2017, Ücretsiz Xbox Oyunları Açıklandı

Haziran 2017, Ücretsiz Xbox Oyunları Açıklandı

İçinde bulunduğumuz Mayıs ayının son haftasında, bugün Microsoft, Haziran ayında ücretsiz olacak oyunların yer aldığı “Games With Gold” isimli listesini duyurdu.

Gold” adı verilen Xbox One üyeliğine sahip olan oyuncular, 1 Haziran’da ücretsiz olarak indirebilecekleri yarış oyunu “Speedrunners” ve Ubisoft’un açık-dünya aksiyon oyunu “Watch Dogs”a sahip olabilecekler. Xbox 360 için seçilen ücretsiz Temmuz oyunları ise (Xbox One’de de oynanabilecek) Assassin’s Creed III ve Dragon Age Origins.

Xbox One Gold üyeleri için Haziran ayında ekstra bir teklif daha var. ”Phantom Dust” isimli oyunun multiplayer DLC’si. Bu güncelleme normalde 15 dolar olarak fiyatlandırılmışken, kendi Xbox Store sayfasında ücretsiz olarak fiyatlandırılmış durumda. Neler döndüğünü açıkçası biz de anlayamadık. Kaçırmak istemeyeceğiniz bir başka detay: Mayıs 2017’nin “Games With Gold” listesinde yer alan oyunlardan “Lara Croft and the Temple of Osiris”, 15 Haziran’a kadar Xbox One için ücretsiz olacak.

Haziran ayının ücretsiz oyunlarını beklerken de bitirmek üzere olduğumuz Mayıs ayının oyunlarına da normal fiyatlarına dönmeden önce göz atmayı unutmayın. Belki gözden kaçırdığınız bir şey vardır!

Haziran 2017 Ücretsiz Oyunları

Xbox One:

  • Speedrunners (1-30 Haziran)
  • Watch Dogs (16 Haziran – 15 Temmuz)
  • Phantom Dust multiplayer DLC (1-30 Haziran)

Xbox 360:

  • Assassin's Creed III (1-15 Haziran)
  • Dragon Age: Origins (16-30 Haziran)