Harika Bir Türk Yapımı Mobil Oyun Daha - Mr Driving

Harika Bir Türk Yapımı Mobil Oyun Daha - Mr Driving

Son zamanlarda bir çok Türk yapımı oyun gerek Steam'de gerekse mobil platformlarda yerini almaya devam ediyor. Bunlara bir yenisi de ER Games'den geldi. ER Games tarafından Android için Play Store'da ve iOS için iTunes'de çıkışını gerçekleştiren Mr Driving mobil oyun severlere harika bir sürüş deneyimi yaşatmayı vaat ediyor. Zorlu trafik koşullarının da bulunduğu oyunda 5 oyun modu bulunuyor.

[gallery link="file" columns="5" ids="15292,15293,15294,15296,15297" orderby="rand"]

Free mode(serbest mod) ile dilediğiniz gibi gezinirken, Traffic mode(trafik modu) ile bir çok aracın bulunduğu bir oyun bizleri bekliyor. Ayrıca Parking mode(park modu) ile farklı araba park etme görevlerini yerine getirirken, Target mode(takip modu) ile de aracın arkasında beliren oku takip ederek gidilmesi gereken yeşil alana, süre bitmeden ulaşmaya çalışıyoruz. Bizce oyunun en eğlenceli modu ise Drift mode, bu modda aynı serbest modda olduğu gibi kafamıza göre gezinirken, araç dinamiklerindeki değişiklik sayesinde daha rahat bir şekilde bol bol drift yapıp ek puan kazanabiliyoruz.

Şimdilik 14 farklı aracın ulunduğu oyun oldukça keyifli ve oynaması ücretsiz olarak Play Store'da ve iTunes'de yer alıyor. Aşağıdaki bağlantılardan oyunu indirerek gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.