Hangi Bilgisayar Oyunu Karakterisin?

Hangi Bilgisayar Oyunu Karakterisin?

Bilgisayar oyunları günümüzde en çok oynanan oyunlar arasındadır. Ekran büyüklüğü ve animasyonların oldukça gelişmiş olmasıyla bilgisayar oyunlarına talep artmıştır. Tabi oyunların karakterleri de oyunlardaki talebi arttırmaktadır. Karakterlerin oynayanların ilgisini çekmesi son derece önemlidir. Oyunlarda karakterin yetenekleri ne kadar iyiyse oyuna talep o kadar fazladır.

Karakterler Ve Özellikleri

Assassin's Creed serisi 4 Black Flag ve karakteri Edward Kenway bu karakter oyunda korsandı. Gemi kullanıp suikast yapabiliyordu. Karakterlerin en beğenilen özelliklerinden biriside düşmanlarının dikkatini ıslıkla dağıtmasıydı. Tomb Raider gerçekten çok oyuncusu olan ve beğenilen bir oyundur. Oyundaki ana karakter ise Lara Croft. Oyunun ana karakterinin kadın olması oyunun daha çok sevilmesini sağlayan önemli faktörlerdendi. Mortal Kombat X bilgisayar oyunlarının arasına yeni katılan bu seride birçok karakter var.
Oyuncuları tarafından en çok sevilenlerden biri ise Erron Black. Şüphesiz Mortal Kombat X te en aykırı ve kanunsuz davranan karakterdir. Oyuncular ise Erron Black'in sesini oldukça
etkileyici bulmaktadır. Prince of Persia çok tutulan oyunlar arasında her ne kadar yeni oyunlar çıktıysa da Prince(ana karakter) karizması unutmak imkansızdır. Devil May Cry oyun bir dövüş oyunudur. Ana karakteri Vergil oyuncuların bu karakteri sevmesinin asıl nedeni fiziksel görüntüsüdür. Beyaz saçları, mavi desenli paltosu, inanılmaz
güzellikteki o kılıcı, soğukkanlı ve birazda sinirli bakışları olan bu karakter hayranlarını kendine sevdirmeyi başarmıştır.

Karakterini Seç

Tabi daha anlatılamayacak kadar çok karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerin özellikleri, yetenekleri ve gelişmişlik düzeyine göre kendi karakterinizi seçmeniz mümkün olacaktır. Tabi oyunlarda ana karakterler gibi birçokta yardımcı karakter bulunmaktadır. Oyunlarda sevdiğiniz karakterlerin kişiliğinizi yansıtacağı söylenmektedir. Asi karakterler isyankarlığı ve özgürlüğü, dövüşçü karakterler saldırganlığı veya dışarı atılmayan öfkeyi de yansıtmaktadır.