Halo Infinite Nasıl Oynanır? Halo Inifinite Oynanış Videosu!

Halo Infinite Nasıl Oynanır? Halo Inifinite Oynanış Videosu!

Halo Infinite Nasıl Oynanır? Halo Inifinite Oynanış Videosu!

Halo Inifinte oynanış videosu yayınlandı! Xbox Game Showcase etkinliği ile duyurulan bu oyun ile ilgili yeni konsol çalışmaları başladı ve Halo oyunu oyun oynama videosu yayınlandı ve buna ek olarak güncel seçenekler karşımızda yer almaya devam ediyor. Buna ek olarak Oyunseverlerin gözü Microsoft ile ilgili konsolları öncesinde gerçekleştirdiği tanıtıma davet ediyor şirket.

Halo Infinite oynanış videosu ile ilgili olarak oldukça etkileyici bir çalışma sunuluyor ve haliyle de insanlar oldukça çok bekliyor. Halo Infinite oynanış videosu oldukça ilgili bir oyun olsa da, kayıp üzerine ilerliyor. Bu oyunda kayboluyorsunuz ve harika görseller içerisinde 167 gün sonra uyanıyorsunuz ve bu sayede göğüs zırhını giyiyorsunuz ve bundan sonra da sinematik videoda gösterildiği gibi aracımızın kapısı açılıyor ve sonra ateş ede ede ilerlemiş oluyoruz.

Halo Inifinite oyununa yeni mekanikler ekleniyor! Bu da çok heyecanlı kılıyor!

Halo Infinte

Oyunla ilgili olarak görsellere bakarsanız oldukça etkileyici olduğunu görebilirsiniz. Oyun öncesinde yayınlanan bazı görsellere bakarsanız, Master Chief ile ilgili bir kancalı ip ilgi çekmişti. Haliyle çeşitli yönlendirmeler ile bu ipi kullanabildiğimizi söyleyebiliriz. Bu sayede hızlı yakın dövüş konusunda da çalışmalar ön plana çıkarıldı ve detayların tamamına tek bir tıklama yapabilirsiniz. Halo serisinden alıştığınız ve bu süreyle ilgili olarak kötülükleri de ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinizle ilgili bütün çalışmaları ve beklentileri de buradan kullanabilirsiniz.

Halo Infinte

Bunun dışında oyun boyunca Halo serisinden alıştığımız üzere ateş edebildiğimiz kadar çok şeyle, ateş edebildiğimiz kadar çok ateş ediyoruz. Öte yandan oyunun detaylarına baktığımızda The Banished’in oyunun kötüleri olacağını görüyoruz. Halo Infinite oyununda çoklu oyuncu desteği olacak. Buna ek olarak yeni konsollarda oyunun 60 FPS olarak oynanabileceği de açıklandı. Ayrıca önümüzdeki dönemde oyun hakkında yeni bilgiler de açıklanacak. Halo Infinite, yeni nesil konsol Xbox Series X için optimize olacak.

Tatil dönemine denk gelecek olan bu oyun için merakla bekliyoruz diyebiliriz.