Halo 3 Oyununa 13 Sene Sonra Silah Geliyor! Hemen İndirin!

Halo 3 Oyununa 13 Sene Sonra Silah Geliyor! Hemen İndirin!

Birinci şahıs bir oyun olan ve nişan türünde bir oyun olan Halo 3, kendi içinde önemli bir güncelleme getiriyor. 13 yaşındaki Halo 3'te, bugüne dek silah kaplaması olmamıştı. Bu yüzden üçüncü sezon güncellemesi, Halo 3 için bir ilkin de temsilcisi olacak. Üstelik görünüşe göre oyuna getirilecek yenilikler, sadece üçüncü sezonla sınırlı kalmayacak.

Oyunda üçüncü sezonu başlatacak olan bu güncelleme, yeni silahlar, silah kaplamaları ve bazı diğer yenilikleri içeriyor. Güncelleme, "Halo 3: ODST"nin PC için yayınlanmasıyla kullanılabilir olacak.
Oyunseverler, 2001 yılında "Halo" isimli bir oyunla tanışma imkanı bulmuşlardı.

Bu oyun, insanlığın uzaylılarla mücadelesini anlatıyordu ve oyuncular tarafından da fazlasıyla beğenilmişti. Bu beğeninin farkında olan geliştiriciler, oyunla ilgili çalışmalarını sürdürerek Halo 2 ve Halo 3'ü de piyasaya sürdüler. Şimdiyse 2007 yılında piyasaya sürülen Halo 3 için önemli yeniliklerin yaklaştığı açıklandı.

Halo 3'ün Tasarım Direktörü Max Szlagor, hazırladığı bir blog gönderisinde Halo 3'ün yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun oyuna önemli özelleştirme ve yenilikler getireceğini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre 13 yaşındaki oyun, yeni sezon güncellemesiyle birlikte yeni silah kaplamaları, yeni dürbünler ve yeni "diğer içeriklere" sahip olacak. Szlagor, diğer içerikler ibaresinin detaylarına değinmiyor.