Half Life 3 Çıkış Tarihi!

Half Life 3 Çıkış Tarihi!

Half-life çıkış tarihi pek çok kişi için merak konusu olmaya devam ediyor. Hayatımızın bazı anlarında kendisiyle bir şekilde tanışmış olduğumuz Half-life çıkış tarihi için söylenen geniş bilgiler var. Bu sene çıkan Half-life Alyx ile devam eden yeni oyun sinyalleri sürekli yıkılıyor ve ön plana çıkarılıyor. Bu zamana kadar ortaya atılan tüm teoriler kendi içinde bir değişim ve beklenti yaratıyor. Half - Life 3 ismiyle organize edilen bütün seçenekleri kendi içinde kullanabilir.

Half-Life, 1998 yılındaki ilk çıkışından ve ardından gelen PC oyun dünyasındaki devrim niteliğindeki devam oyunuyla birçoğumuzun gönlünü fethetmiş bir yapım. FPS türüne getirdiği yenilikler ve muazzam hikâyesiyle birçok platformda en iyi oyunlar listesine giren Half-Life serisi, 2. oyunla beraber ucu açık bir şekilde bırakılmıştı.

Bu bağlamda serinin sıkı hayranları, her sene bir ton Half-Life 3 teorisiyle karşımıza çıkıyor. Half-Life 3 belki de oyun dünyasında bilinen ve oynanmayan en önemli devam oyunu olarak nitelendirilebilir. Bu içeriğimizde Half-Life 3 hakkında ortaya atılan teorileri, ortaya çıkan sızıntıları ve Half-Life 3 hakkında bilinen her şeyi inceliyoruz.

Şirketler oyunla ilgili sürekli bir teori üretme peşindeler. Bu teorilere göre de geniş bir kitle ile ilerleme sağlıyorlar.

Half-Life 2’nin 2. ve son bölümü 2007 yılında çıktığında Valve’ın yeni bir oyun motoru geliştirmeye hazır olduğunu belirten ve 2015 yılında The Source 2 oyun motorunun ortaya çıktığını söyleyen Casali, Valve ekibi yeni oyun motoruna odaklandığı için 2015 yılına kadar bir Half-Life 3 çalışmasının olmadığını belirtiyor.

Half-Life serisinin bölümlerden oluşan yapısının bir noktadan sonra sürekli ve kontrolsüz büyümeden muzdarip olduğunu belirten Casali, Half-Life 2: Episode 3 ile ilgili olan bütün çalışmaların bu nedenle rafa kaldırıldığını ima ediyor.