GTA 6, Vice City Üzerinde Geçecek! İşte Kanıtlar!

GTA 6, Vice City Üzerinde Geçecek! İşte Kanıtlar!

Rockstar Games tarafından çıkarılacak olan ve uzun süredir beklenen GTA 6 ile ilgili bazı beklentiler karşımıza çıkıyor. Take - Two İnteractive tarafından ilginç bir şekilde yapılan duyuru, bu konuda da bazı adımları ön plana çıkarıyor.

Oyunseverler uzunca bir süredir, dünyanın en çok satan oyun serilerinden bir tanesi olan Grand Theft Auto'nun yeni oyununun çıkmasını bekliyorlar. "GTA 6" olarak isimlendirilmesini beklediğimiz bu oyun, bugüne kadar sadece iddialar kapsamında kalmış olsa da oyunseverler, ortaya atılan iddiaları yakından takip ederek yaklaşmakta olduğu düşünülen GTA 6 ile ilgili bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar.

GTA 6 ile ilgili bugüne dek onlarca iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan kimisi oyunun haritasıyla ilgili detayları ortaya koyarken kimi iddialar da oyunun nerede geçeceğine dair ipuçları veriyordu. Bu bağlamda bugüne dek en çok dillendirilen konulardan bir tanesi de GTA 6'nın, serinin en çok sevilen oyunlarından Vice City'de geçeceği yönündeki iddialardı. Yaşanan yeni bir gelişmeyle birlikte Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two Interactive, Vice City iddialarını desteklemiş oldu.

Edinilen bilgilere göre Take-Two Interactive, yeni bir alan adına sahip oldu. Bu alan adı, "gtavicecityonline.com" şeklindeydi. Yani şirket, bu alan adında 2002 yılında piyasaya sürülen GTA Vice City'nin çevrimiçi modundan bahsettiği bir alan adıyla ilgili bir şeyler yapmayı planlıyor. Ancak hiç kimse, bu planların GTA Vice City'nin kendisinin içerdiğini düşünmüyor.